Μενού
  • Α-
  • Α+

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι τη φετινή σεζόν ο ΣΚΑΪ θέλει να προβάλει το Survivor All Star, ο πρώτος παίκτης του οποίου το όνομα έπεσε στο τραπέζι και η Acun Medya φερόταν να τον θέλει διακαώς ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος που είχε νικήσει τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης που προβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ. Στην αρχή ο Ντάνος έλεγε ότι δεν έχει έρθει σε επικοινωνία με την εταιρεία παραγωγής, ενώ στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν ήταν δυνατό να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και να λείψει για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Διαβάστε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη σε Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Με κοιτάς ώρες ώρες λες και είμαι ο λυκειάρχης σου»

Τα σενάρια που είχαν διαρρεύσει και τον ήθελαν να μπαίνει ως coach ή και ως συμπαρουσιαστής «καταρρίφθησαν», ενώ την Πέμπτη (1/12) στην εκπομπή «Πρωινό μας» ανακοινώθηκε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα μπει τελικά στο Survivor All Star και θα συμμετέχει κανονικά στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά για περιορισμένο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα για δύο μήνες

Σύμφωνα με τη ρεπόρτερ της εκπομπής, ο Ντάνος θα μπει ως «έπαθλο» που θα το κερδίσει μία από τις δύο ομάδες προκειμένου να ενισχυθεί αγωνιστικά στους αγώνες επάθλου και ασυλίας, ενώ η - περιορισμένης διάρκειας - συμμετοχή του θα έχει μόνο αγωνιστικό χαρακτήρα.  

Υπενθυμίζεται ότι η παραπάνω πληροφορία είχε ακουστεί και την Τετάρτη (30/11) από το «Πρωινό μας», αλλά και νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα από τη «Super Κατερίνα», αλλά τότε ήταν ακόμα ένα πιθανό σενάριο σε αντίθεση με σήμερα που παρουσιάστηκε ως κάτι σίγουρο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA