Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα γραφεία του ΣΚΑΪ βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (2/12) η Ντόρα Κουτροκόη για να υπογράψει την απόλυσή της από τον σταθμό μετά τη λήξη της συνεργασίας της με την εκπομπή «Σήμερα» στο πλευρό των Άκη Παυλόπουλου και Δημήτρη Οικονόμου και βγαίνοντας από το κτίριο, έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. «Υπέγραψα μόλις την απόλυση. Αποχωρώ από το κανάλι. Η αντιπρόταση έγινε μόλις χθες το απόγευμα στις 4 και μετά από όσα είχαν προηγηθεί στις εκπομπές. Η πρόταση αφορούσε για βοηθό αρχισυντάκτη. Δεν είχε σχέση με το αντικείμενό μου και με την αρχισυνταξία που είχα κάνει όλα αυτά τα χρόνια», είπε η δημοσιογράφος. 

Διαβάστε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη για ΣΚΑΪ: «Ενημερώθηκα μια μέρα πριν - Σε κρεμάνε μέσα σε ένα απόγευμα χωρίς γιατί»

Δεν έκρυψε ότι «Είμαι στενοχωρημένη γιατί ξαφνιάστηκα. Έγινε σε χρονική στιγμή που είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις το επόμενο βήμα. Ήταν κάτι για το οποίο δεν είχα κάποια ένδειξη ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά. Η απάντηση από τη διοίκηση ήταν ότι δεν μας βγήκε ακριβώς αυτό το οποίο είχαμε στο μυαλό μας. Δεν μου εξήγησαν τι ήταν αυτό ακριβώς».

Αναφερόμενη στους συμπαρουσιαστές της στην εκπομπή, τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο, η Ντόρα Κουτροκόη τόνισε πως «Είπα ότι όταν είσαι τόσα χρόνια σε μία δουλειά και έχεις μία εκπομπή, δεν πιστεύω ότι δεν σου πέφτει λόγος για το τι θα γίνει στην εκπομπή σου. Μου είπαν ότι δεν είχαν ιδέα. Ήθελα μεγαλύτερη στήριξη από τους ίδιους. Δεν μίλησα μαζί τους από όταν μου ανακοινώθηκε η απόλυση». 

«Σκέφτομαι το "πάμε για άλλα", να δούμε τι θα γίνει. Την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτική για το ποιους ανθρώπους εμπιστεύομαι. Δεν ανέβηκα στο γραφείο γιατί δεν έχω να χαιρετήσω κάποιον παρά μόνο τη στυλίστρια και τα κορίτσια στο μακιγιάζ μου», κατέληξε η Ντόρα Κουτροκόη.