Μενού
mara-zaharea
Μάρα Ζαχαρέα | ANT1
  • Α-
  • Α+

«Ο Θοδωρής δεν μου έκανε πρόταση γάμου. Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης του "ανακοίνωσα" πότε θα παντρευτούμε και εκείνος δέχτηκε, για να μη με χάσει» αποκάλυψε η Μάρα Ζαχαρέα μιλώντας για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Θοδωρή Ρουσόπουλο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «The 2Night Show» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Είμαστε μαζί 30 χρόνια. Τον είδα πρώτη φορά από κοντά σε ρεπορτάζ στα γραφεία του Συνασπισμού. Τον είχα δει ήδη στην τηλεόραση και μου άρεσε και είχα πει στην Ελένη Καλογεροπούλου “θέλω να μου τον γνωρίσεις γιατί εγώ αυτόν θα τον παντρευτώ”. Ήταν πολύ τυπικός, πολύ σοβαρός, και τώρα τύπου ήρθε να με ενοχλήσει η κοπελίτσα».

«Η πρόταση γάμου δεν έγινε γιατί αρχίσαμε και ζούσαμε μαζί μέσα σε 5-6 μήνες, πέρασαν 3-4 χρόνια και τον ρώτησα πώς θα προχωρήσουμε και άρχισε να μου λέει κάτι περίεργα από αυτά που λένε οι άνδρες και του είπα “δεν καταλαβαίνω τι μου λες άρα το εκλαμβάνω ότι δεν θες να με παντρευτείς, άρα πάω στο δωμάτιο και βάζω τα πράγματα στη βαλίτσα και φεύγω”, Όταν το είδε αυτό μου είπε “όχι ρε παιδί μου δεν είπαμε και έτσι”».