Μενού
stella
Στέλλα Ανδρεάδου | @ΣΚΑΙ
  • Α-
  • Α+

Περίεργο είναι το κλίμα στο Survivor μετά την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου που πιάστηκαν στη ζούγκλα με κινητό και τσιγάρα. Και μπορεί ο Κώστας Παπαδόπουλος να είπε πως είναι στεναχωρημένος γι αυτή την εξέλιξη και «πονάει πολύ», δεν ισχύει το ίδιο για τον Βασάλο και την Στέλλα. 

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος που ήταν πιο κοντά στις παίκτριες της αντίπαλης ομάδας, δήλωσε πως δεν στεναχωρήθηκε καθόλου με αυτή την εξέλιξη καθώς τα κορίτσια έπρεπε να τιμωρηθούν από τη στιγμή που δεν έπαιξαν δίκαια.

«Ο Νίκος Μπάρτζης έκανε την αποκάλυψη, αποκάλυψη-βόμβα. Μπράβο του. Θεωρώ ότι όταν βλέπουμε κάτι πρέπει να το λέμε. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για τόσο σοβαρό παράπτωμα. Τα δυο κορίτσια είχαν κινητό και καλώς αποβλήθηκαν. Εγώ δε στεναχωρήθηκα καθόλου. Αν και τα μόνα δυο άτομα από την αντίπαλη ομάδα που μίλαγα ήταν η Ασημίνα και η Κατερίνα – μη με βάλετε μέσα στο κόλπο, εγώ δεν είχα κινητά κτλ, διαχωρίζω τη θέση μου – καλώς φύγανε. Δε παίξανε με τους κανόνες και αποβληθήκανε. Το σύμπαν και το κάρμα βλέπει και τιμωρήθηκαν. Έτσι είναι η ζωή. Προχωράμε», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Karma is a b... θα λέγανε πολλοί. Εγώ θα έλεγα τεράστιο θράσος. Χαίρομαι με την απόφαση. Τα δύο κορίτσια δεν άξιζαν να βρίσκονται εδώ πέρα», δήλωσε με τη σειρά της η Στέλλα στο σημερινό επεισόδιο του Survivor