Μενού
kainoyrgioy-koytris
Κατερίνα Καινούργιου - Βασίλης Κούτρης | Glomex
  • Α-
  • Α+

«Ηρθα για να σε δω και από κοντά» είπε ο Βασίλης Κούτρης, ο τενόρος που γοήτευσε την Κατερίνα Καινούργιου, ο οποίος το μεσημέρι της Τετάρτης (8/2) της έκανε έκπληξη στον «αέρα» της εκπομπής της «Super Κατερίνα». Η παρουσιάστρια τον υποδέχθηκε χαμογελαστή και τον καλωσόρισε θερμά στην εκπομπή της, λέγοντας «Βασίλη μου έχω βρει τον μπελά μου με εσένα» και του εξήγησε όσα έγιναν με τα σχόλια που δέχθηκε στα social media.

Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα Καινούργιου έκανε λόγο για bullying που δέχθηκε μέσω social media με αφορμή τα σχόλια που έκανε στην εκπομπή της Δευτέρας (6/2) κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης με τον τενόρο Βασίλη Κούρτη. «Έχω βγει μια λυσσάρα, χθες που κάναμε πλάκα. Μετά το τι βρισίδι έφαγα, αυτό σημαίνει bullying. Μου έγραφαν: cougar, MILFάρα, δηλαδή πραγματικά, 37 χρονών είμαι ρε παιδιά. Είναι κακό που είπα σε ένα παιδί «τι ωραίο παιδί είσαι;», δεν πάει καλά ο κόσμος μερικές φορές», είπε στον αέρα της εκπομπής η παρουσιάστρια.

H Κατερίνα Καινούργιου τόνισε ότι «το να πεις κάτι όμορφο σε κάποιον δεν είναι κακό. Εγώ το λέω και σε γυναίκες. Τι bullying είναι αυτό που δέχθηκα μετά… Τι επίθεση… Αν τα βγάλω αυτά που έγραφαν, θα τρελαθείτε. Να ηρεμήσουμε λίγο, ξεπερνάμε τα όρια».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια ανέφερε ότι ο τενόρος δεν της έκανε το «κλικ» και ανέφερε ότι τον βλέπει σαν μικρό της αδερφό.