Μενού
survivor-kostas-papadopoulos
Survivor - Κώστας Αναγνωστόπουλος | Glomex
  • Α-
  • Α+

Στο επεισόδιο του Survivor All Star που προβλήθηκε την Τρίτη (7/2) από τον ΣΚΑΪ, οι Διάσημοι έχασαν την τρίτη ασυλία της εβδομάδας με αποτέλεσμα να χρειαστεί να ψηφίσουν παίκτη υποψήφιο προς αποχώρηση και μάλιστα, με τις παίκτριες της ομάδας να «προστατεύονται» από την ψηφοφορία αφού έχουν μείνει μόνο τρεις μετά την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα. Οι Διάσημοι ψήφισαν όλοι τον Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος πήρε δέκα ψήφους και στο αποψινό επεισόδιο ξεσπά για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. 

«Περίμενα ότι θα βγει το όνομά μου από την κάλπη, αλλά δεν περίμενα δέκα σταυροί σερί σε εμένα. Δεν θέλω να βγάλω κακία, αλλά με πνίγει το άδικο», θα πει ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει ξαναβγεί στο παρελθόν υποψήφιος από την ομάδα του και ο ίδιος τότε είχε πει ότι είναι ο εύκολος στόχος. Μάλιστα, στο αποψινό επεισόδιο θα τον δούμε να έχει μια έντονη διαφωνία με τον Νίκο Μπάρτζη, αλλά και με τον Στάθη Σχίζα αν και σε πιο χαμηλούς τόνους. 

«Ο Παπαδόπουλος προσπαθεί να βγάλει από την μύγα ξίγκι, εγώ μπορώ να δω ποιος είναι καλός και ποιος όχι», θα σχολιάσει ο Νίκος Μπάρτζης, ενώ όταν ο Κώστας Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει υπό ποιες συνθήκες εκείνος δεν θα βγει να ματσάρει κατά τη διάρκεια του επόμενου αγώνα, ο Στάθης Σχίζας θα σχολιάσει με τη σειρά του ότι «Αυτό που λέει είναι πάρα πολύ εγωιστικό» και ότι δεν τον νοιάζει η ομάδα. 

Παρά τις διαφωνίες εντός της ομάδας, οι Διάσημοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τους Μαχητές στο δεύτερο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor All Star, το οποίο θα συνοδεύεται και από έπαθλο φαγητού και μένει να δούμε ποια ομάδα θα βγει διπλά κερδισμένη και θα πανηγυρίζει απόψε. Αύριο στο Συμβούλιο του Νησιού ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει ποιος παίκτης ή ποια παίκτρια αποχωρεί από το Survivor All Star. Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι: Κρις Σταμούλης, Σώζων Παλαίστρος Χάρος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Κώστας Παπαδόπουλος.