Μενού
survivor-kostas-papadopoulos
Survivor: Κώστας Παπαδόπουλος | Glomex
  • Α-
  • Α+

Ξέσπασε ο Κώστας Παπαδόπουλος και δεν έκρυψε την αδικία που ένιωσε όταν είδε όλους τους «Διάσημους» συμπαίκτες του να τον ψηφίζουν στο Συμβούλιο του Νησιού του Survivor All Star της Τρίτης (7/2) υποψήφιο προς αποχώρηση. «Μέσα μου πνίγομαι που η ομάδα μου με ψήφισαν κι οι δέκα. Πνίγομαι. Δεν έχω χώρο να κάτσω, να μιλήσω με κανένα, θέλω λίγο την ησυχία μου. Δεν θέλω να μαλώσω μαζί τους και να τους το πω», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Παπαδόπουλος. «Δεν θέλω να βγάλω κακία και με πνίγει το δίκιο. Περίμενα να βγει το όνομά μου, αλλά όχι δέκα σταυροί σερί σε εμένα. Αποδέχομαι ότι ψηφίστηκα σε αυτήν την φάση. Το θέμα μου είναι ότι με τον Μαρτίκα, δεν βαδίζουμε στα ίδια. Είμαι πολύ καλύτερος παίκτης», συνέχισε.

Τον τρόπο που ψήφισαν οι Διάσημοι σχολίασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέγοντας: «Θέλουν να μας πείσουν οι Κόκκινοι ότι η Γη δεν γυρίζει κι είναι επίπεδη. Απίστευτα πράγματα. Ποιος; Ο Κώστας Παπαδόπουλος που για εμένα είναι ο πιο βελτιωμένος παίκτης κι η προσπάθεια που κάνει είναι προς μίμηση από ανθρώπους που δεν είναι γυμνασμένοι. Δηλαδή είναι 39 χρονών άνθρωπος, με τέσσερα παιδιά, ζαχαροπλάστης και καμία σχέση με τον αθλητισμό κι έχει βάλει τα γυαλιά σε όλους. Έχει κερδίσει από την ομάδα μου τους πάντες και για εμένα αυτός ο άνθρωπος χρειάζεται επιβράβευση».

«Δεν υστερεί σε τίποτα από τον Μαρτίκα κι ήταν ξεκάθαρα θέμα στρατηγικής. Ο Μαρτίκας έχει υποκινήσει πράγματα και καταστάσεις και βγήκε ο κακομοίρης ο Κώστας που είναι μόνος του σαν την καλαμιά στον κάμπο, αλλά το κοινό βλέπει κι επιβραβεύει», κατέληξε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.