Μενού
asimina-hatziandreoy-2
Ασημίνα Χατζηανδρέου | NDP
  • Α-
  • Α+

Για «φαιδρούς, αβάσιμος και δυσφημιστικούς» ισχυρισμούς κάνει λόγο η Acun Medya, σε ανακοίνωσή της για τους ισχυρισμούς της Ασημίνας Χατζηανδρέου και αναφέρει πως έχει «απαντήσει» με εξώδικο. Η παίκτρια που αποβλήθηκε από το Survivor All Star, υποστήριξε πως έστειλε εξώδικο στην εταιρεία παραγωγής επειδή, όπως κατήγγειλε, την κρατούσαν όμηρο παρά τη θέλησή της σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου ένας άνδρας ήταν μαζί της όλο το 24ωρο παρακολουθώντας την κάθε της κίνηση.

Η διαγωνιζόμενη «ουδέποτε κρατήθηκε στη Δομινικανή Δημοκρατία», αναφέρει η εταιρεία παραγωγής και τονίζει πως σε τέτοιες συμπεριφορές «θα δείξουμε μηδενική ανοχή» ενώ «σε όσους τις αναπαράγουν θα προβούμε σε όλες τις άμεσες νομικές ενέργειες». 

Η ανακοίνωση της Acun Medya:

«Οι ισχυρισμοί που δημοσιοποιήθηκαν από πρώην διαγωνιζόμενη του Survivor All Star η οποία αποβλήθηκε κατόπιν παραβίασης των κανόνων είναι φαιδροί, αβάσιμοι και δυσφημιστικοί. Η εν λόγω διαγωνιζόμενη ουδέποτε κρατήθηκε στην Δομινικανή Δημοκρατία χωρίς την θέλησή της και η Εταιρεία μας έχει ήδη απαντήσει επί όλων αυτών με εξώδικη επιστολή. Ως Acun Medya, όντας παραγωγός του Survivor επιτυχημένα για παραπάνω από 15 χρόνια σε πολλές χώρες, με το μέγιστο επίπεδο επαγγελματισμού, δεν θα ανεχθούμε ποτέ οποιαδήποτε τέτοια συμπεριφορά που σκοπό έχει να ζημιώσει τη σκληρή δουλειά και τη φήμη μας. Θα δείξουμε μηδενική ανοχή σε αυτού του είδους τις αβάσιμες πράξεις και σε όσους τις αναπαράγουν και θα προβούμε σε όλες τις άμεσες νομικές ενέργειες».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.