Την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί η 24ωρη απεργία από το σωματείο ΕΣΗΕΑ. Ετσι λοιπόν, όπως είναι φυσικό θα αναδιαμορφωθεί το τηλεοπτικό πρόγραμμα, αφού πολλές εκπομπές δε θα βγουν στον αέρα και άλλες θα αλλάξουν ώρα με σκοπό να καλυφθούν τα κενά με την προσθήκη κάποιων επαναλήψεων.
Το βράδυ της Τρίτης έγινε επίσης γνωστό, πως το Ράδιο Αρβύλα κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχει εκπομπή την Τετάρτη (15/3), με τον Αντώνη Κανάκη να τοποθετείται πάνω στο ζήτημα. «Αύριο μάλλον δεν θα είμαστε στον "αέρα" ε; Έτσι δείχνουν τα πράγματα», αναρωτήθηκε ο Αντώνης Κανάκης με τον Χρήστο Κιούση να απαντάει: «Έχουμε πανελλαδική απεργία της ΕΣΗΕΑ αλλά και των τεχνικών ΠΟΣΠΕΡΤ Αττικής και Θεσσαλονίκης».
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.