Μενού
stamatina-tsimtsili
Σταματίνα Τσιμτσιλή | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το Σαββατοκύριακο ταξίδεψε στην Αίγυπτο με αφορμή το πάρτι γενεθλίων της Μαριέττας Χρουσαλά. Η παρουσιάστρια μίλησε στο «Happy Day» για την εκδρομή ως το Κάιρο, όπου έδωσαν το «παρών» κι άλλα γνωστά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, όπως η Κατερίνα Καινούργιου και η Δέσποινα Καμπούρη, αλλά και η Αθηνά Οικονομάκου, η Καλομοίρα, η Νικόλ Παναγιώτου και άλλοι.

«Είχαμε δεχτεί εδώ και μήνες μία πρόσκληση όσοι θέλουμε να ταξιδέψουμε ως εκεί. Εγώ που δεν είχα πάει στην Αίγυπτο χάρηκα πάρα πολύ. Ήταν σαν πενταήμερη. Με ρωτάτε αν πήγα μόνη μου. Όχι, ήμουν με τον άντρα μου απλά δεν θέλει καθόλου το Instagram και τις φωτογραφίες. Ήταν παρεΐστικα.. Κι επειδή εγώ δεν πήγα πενταήμερη επειδή ήμουν στον Ευαγγελισμό, είχα κάνει σκωληκοειδίτιδα, ήταν σαν την πενταήμερη που δεν πήγα. Ευχαριστώ Μαριέττα και Λέοντα» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Να σημειωθεί ότι το λαμπερό πάρτι ήταν προγραμματισμένο για  βράδυ της Παρασκευής (17/3), ώστε οι καλεσμένοι να έχουν στη διάθεσή τους ολόκληρο το Σαββατοκύριακο προκειμένου να απολαύσουν τις μίνι διακοπές τους στην Αίγυπτο.