Μενού
boygas-jumbo
Διαφήμιση των Jumbo με τον Τάσο Μπουγά | YouTube
  • Α-
  • Α+

Ο Τάσος Μπουγάς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη νέα πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις με την αναφορά στους vegans, οι οποίοι εξοργίστηκαν από σχόλια που ακούστηκαν εις βάρος τους και θεωρούν ότι δεν αποτελούν χιουμοριστική τοποθέτηση. Ο γνωστός τραγουδιστής στην εν λόγω διαφήμιση ερμηνεύει μία διασκευή του τραγουδιού της Νατάσας Θεοδωρίδου «Φεγγάρι μου», σε στίχους και μουσική του Γιώργου Θεοφάνους.

Μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1, ο Τάσος Μπουγάς απάντησε στο εάν επικοινώνησε με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου για να την ενημερώσει ότι θα πει το τραγούδι, με τον ίδιο να απαντά: «Γιατί να πάρω τηλέφωνο την Θεοδωρίδου; Η Θεοδωρίδου και η κάθε Θεοδωρίδου ή ο κάθε τραγουδιστής, δεν έχουν καμία σχέση. Μόνο να πούνε το τραγούδι που θα τους δώσει ο συνθέτης. Να ρωτήσω εγώ κάποιον; Εμένα δικά μου τραγούδια τα έχουν πει δεκάδες φορές. Με πήρε κανείς τηλέφωνο; Όχι. Την παραδέχομαι σαν καλή τραγουδίστρια, αλλα όχι και να την πάρω τηλέφωνο να τη ρωτήσω τι θα πω και αν θα πω. No way».

«Γιατί να στεναχωρηθεί; Κι άμα θέλει να στεναχωρηθεί... Άσε μην πω τίποτα άλλο. Δηλαδή όταν στενοχωριέται κάποιος τι πρέπει να γίνει; Να τον παίρνει κάποιος και να τον παρακαλάει και να του λέει "μην στεναχωριέσαι;". No way», δήλωσε, επίσης, ο λαϊκός τραγουδιστής. Σχετικά με το εάν ήρθε σε επαφή με τον στιχουργό/συνθέτη, απάντησε: «Με τον Θεοφάνους ήρθε σε επαφή η εταιρεία και έδωσε το okay, με χαρτιά. Όλα τα άλλα είναι μαρουλόφυλλα».

Ο Τάσος Μπουγάς αποκάλυψε ότι του έγινε δελεαστική χρηματική πρόταση για τη συμμετοχή του, γι' αυτό και είπε το «ναι», ωστόσο ανέφερε πως δεν θυμάται το ποσό. Τέλος, ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής σημείωσε: «Με τον στίχο που έχουν γράψει, δεν μπορούσε να πει το τραγούδι κάποιος άλλος, εμένα λένε "πλανητάρχη". Και στη Σελήνη ποιος θα πήγαινε; Μόνο ο "πλανητάρχης"».