Ο Τάσος Μπουγάς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη νέα πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις με την αναφορά στους vegans, οι οποίοι εξοργίστηκαν από σχόλια που ακούστηκαν εις βάρος τους και θεωρούν ότι δεν αποτελούν χιουμοριστική τοποθέτηση. Ο γνωστός τραγουδιστής στην εν λόγω διαφήμιση ερμηνεύει μία διασκευή του τραγουδιού της Νατάσας Θεοδωρίδου «Φεγγάρι μου», σε στίχους και μουσική του Γιώργου Θεοφάνους.
Μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1, ο Τάσος Μπουγάς απάντησε στο εάν επικοινώνησε με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου για να την ενημερώσει ότι θα πει το τραγούδι, με τον ίδιο να απαντά: «Γιατί να πάρω τηλέφωνο την Θεοδωρίδου; Η Θεοδωρίδου και η κάθε Θεοδωρίδου ή ο κάθε τραγουδιστής, δεν έχουν καμία σχέση. Μόνο να πούνε το τραγούδι που θα τους δώσει ο συνθέτης. Να ρωτήσω εγώ κάποιον; Εμένα δικά μου τραγούδια τα έχουν πει δεκάδες φορές. Με πήρε κανείς τηλέφωνο; Όχι. Την παραδέχομαι σαν καλή τραγουδίστρια, αλλα όχι και να την πάρω τηλέφωνο να τη ρωτήσω τι θα πω και αν θα πω. No way».
«Γιατί να στεναχωρηθεί; Κι άμα θέλει να στεναχωρηθεί... Άσε μην πω τίποτα άλλο. Δηλαδή όταν στενοχωριέται κάποιος τι πρέπει να γίνει; Να τον παίρνει κάποιος και να τον παρακαλάει και να του λέει "μην στεναχωριέσαι;". No way», δήλωσε, επίσης, ο λαϊκός τραγουδιστής. Σχετικά με το εάν ήρθε σε επαφή με τον στιχουργό/συνθέτη, απάντησε: «Με τον Θεοφάνους ήρθε σε επαφή η εταιρεία και έδωσε το okay, με χαρτιά. Όλα τα άλλα είναι μαρουλόφυλλα».
Ο Τάσος Μπουγάς αποκάλυψε ότι του έγινε δελεαστική χρηματική πρόταση για τη συμμετοχή του, γι' αυτό και είπε το «ναι», ωστόσο ανέφερε πως δεν θυμάται το ποσό. Τέλος, ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής σημείωσε: «Με τον στίχο που έχουν γράψει, δεν μπορούσε να πει το τραγούδι κάποιος άλλος, εμένα λένε "πλανητάρχη". Και στη Σελήνη ποιος θα πήγαινε; Μόνο ο "πλανητάρχης"».
- Ο Τραμπ έκανε τη νύχτα-μέρα: Η ανύπαρκτη ιστορία που παρουσίασε ως πραγματικό γεγονός
- Η νέα ημερομηνία των εκλογών, η εκτίμηση του Ανδρουλάκη και τα καλά νέα για το βουνό των Θεών
- Οι κοσμογονικές αλλαγές στον ΑΝΤ1 και η «Σιδηρία Κυρία» που βρίσκεται μια ανάσα μακριά
- Ένας κεντρικός χαρακτήρας της Οδύσσειας του Νόλαν δεν υπάρχει πουθενά στον Όμηρο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.