Μενού
gkotsis
Ηλίας Γκότσης | Glomex - ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Η αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη από το Survivor All Star έχει συζητηθεί πολύ τα τελευταία 24ωρα. Ο πρωταθλητής της πάλης παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας, με την παραγωγή του παιχνιδιού να βρίσκει και το κινητό από το οποίο έγινε η επικοινωνία αλλά και τον συγκεκριμένο αριθμό στον οποίο καλούσε, ενώ ο νικητής του Survivor 2018 κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά έβρισκε τρόπο σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή και υπάρχουν συγκεκριμένες αποδείξεις, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.

Στο «Πρωινό μας» ο Νίκος Παρτσώλης ανέφερε ότι ο Ηλίας Γκότσης έδωσε μία λίστα με φαγητά που τρώει, σε ντόπιο στον Άγιο Δομίνικο. Λίγες ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου, οι δύο άνδρες πήραν τον δρόμο της επιστροφής και ο Ηλίας Γκότσης επέστρεψε στα social media με βίντεο και στιγμιότυπα από το ταξίδι της επιστροφής.

https://streamable.com/muftcc

Στα πρώτα Instagram stories, ο πρώην παίκτης του Survivor All Star, ακούγεται να λέει: «Και τελικά εδώ, στο δρόμο για το αεροδρόμιο μετά από τρεις μήνες. Εντάξει μπορεί τα πράγματα να μην πήγαν όπως τα είχα υπολογίσει. Παρόλα αυτά νιώθω νικητής, βλέπω τα μηνύματα σας και έχω πάρει απίστευτη αγάπη, Ξέρω ότι γυρίζω σε αληθινές αγκαλιές. Όπως έχω πει και μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάποιες ιδέες, πορεύονται με αυτές και τελειώνουν αυτές. Εγώ τις υπηρέτησα, τώρα καλώς ή κακώς είμαι εδώ. Νομίζω το πιο δυνατό όπλο είναι να συγχωρείς και να προχωράς. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν και αυτό που με νοιάζει είναι να γυρίσω στους ανθρώπους μου. Σε αυτούς που ξέρω πως μ’ αγαπάνε πραγματικά και είναι πάντα εκεί. Άλλο ένα μάθημα. Το 2018 αναθεώρησα πολλά πράγματα που θεωρούσα δεδομένα αλλά νομίζω το 2023 με δίδαξε πολλά στο κομμάτι των ανθρωπίνων σχέσεων οπότε νιώθω λίγο πιο σοφός, είμαι γεμάτος αγάπη εξαιτίας σας και έχουμε να πούμε πολλά. Σας αγαπώ πολύ και τα λέμε».

Τρολάρει την αποβολή του

https://streamable.com/z0hu2v

Σε ένα από τα Instagram stories που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, ο Ηλίας Γκότσης επέλεξε να διακωμωδήσει τον λόγο για τον οποίο αποβλήθηκε από το ριάλιτι επιβίωσης. Πλησίασε λοιπόν έναν ντόπιο, υπάλληλο του αεροδρομίου και αφού του δείχνει την υποτιθέμενη λίστα με τα ψώνια, προσπαθεί να συνεννοηθεί με σκόρπιες λέξεις στα αγγλικά. «Όλη η αλήθεια» γράφει με χιουμοριστική διάθεση.