Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του Maestro βρίσκονται σε εξέλιξη και συγκεκριμένα αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται γυρίσματα στο κέντρο της Αθήνας. 

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για το τι θα δούμε στα νέα επεισόδια, τον στόχο του όταν δημιούργησε τη σειρά, ενώ σχολίασε και την πρόσφατη δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου που αφορούσε τις υποκριτικές του ικανότητες συγκριτικά με το υπόλοιπο καστ. 

«Ο δεύτερος κύκλος του Maestro έχει ανατροπές. Είναι πολλοί χαρακτήρες, πολλοί ήρωες, πολλά γεγονότα. Βλέπουμε τα αποτελέσματα αυτών που έγιναν στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου. Θα δείτε και καινούργιες προσθήκες, θα είναι όλοι όσοι είδατε στον πρώτο κύκλο», είπε αρχικά ο δημιουργός της σειράς.

«Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, την επιτυχία δεν την αντιλαμβάνεσαι. Καταλαβαίνεις ότι κάτι πάει πολύ καλά. Αλλά επειδή είμαι στην Ελλάδα, δεν καταλαβαίνω τι γίνεται έξω, πιο πολύ ενημερώνομαι από το Netflix και από τους τουρίστες που έρχονται και μας μιλάνε. Σε μένα δεν αλλάζει κάτι», τόνισε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι «Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός με τη δουλειά μου, ειδικά την ώρα που τη φτιάχνω».

«Ο στόχος μας ήταν να υπάρχει μια παλέτα χρωμάτων και να αγγίξουμε πολλά κοινωνικά διαφορετικά ζητήματα του σήμερα. Μπορεί να ακούγεται γραφικό, αλλά δεν μπορώ να γράψω κάτι χωρίς να επηρεάζομαι από αυτά που συμβαίνουν γύρω μου. Και από αυτά που ακούω, βλέπω, διαβάζω και βιώνω σαν άνθρωπος στην κοινωνία του σήμερα», εξήγησε ο δημιουργός της σειράς.

Τέλος, όταν η δημοσιογράφος της εκπομπής του ζήτησε να σχολιάσει την πρόσφατη δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου, ο οποίος είχε αναφέρει ότι «ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης καλό θα ήταν να μην έπαιζε, δεν είναι ηθοποιός του επιπέδου των άλλων», εκείνος έδωσε λακωνική απάντηση, λέγοντας: «αυτά είναι κουταμάρες».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.