Μενού
giannis-ntsounos-oi-atairiastoi
Γιάννης Ντσούνος - Οι Αταίριαστοι | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Οι «Αταίριαστοι» ασχοληθηκαν με την εμφάνιση όλο και περισσότερων καρχαριών στις ελληνικές θάλασσες και στην εκπομπή μίλησε ο Ιχθυολόγος - καθηγητής Βιολογίας, Αθανάσιος Τσίκληρας

Ο ίδιος μπορεί να φάνηκε καθησυχαστικός και να τόνισε ότι τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα δεν δείχνει να υπάρχει αύξηση του αριθμού των καρχαριών στις ελληνικές θάλασσες, όμως, ο Γιάννης Ντσούνος δεν έδειξε να ησυχάζει με το όλο θέμα.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως δεν θα ήθελε να έχει τετ-α-τετ με καρχαρία την ώρα που κάνει το μπάνιο του και αποκάλυψε τι θα κάνει εάν όντως δει δίπλα του καρχαρία: τον σταυρό του.  

«Επίσης, άμα το δεις αυτό το πράγμα, εγώ σου είπα τι θα κάνω», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ντσούνος πριν κάνει τον σταυρό του on camera. Δεν παρέλειψε δε να αυτοσαρκαστεί για το σωματικό του βάρος, λέγοντας πως «δεν θα με δει; σου λέει "θα χορτάσω". Γι’ αυτό κάνω τον σταυρό μου να μη με δει». 

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA