Μενού
kainoyrgioy-tzimeros
Κατερίνα Καινούργιου - Θάνος Τζήμερος | Glomex
  • Α-
  • Α+

Η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχτηκε τον Θάνο Τζήμερο στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για να συζητήσουν τους λόγους που το Twitter μπλόκαρε τον λογαριασμό του. Η συζήτηση στη συνέχεια έφτασε και στα σεξιστικά σχόλια που έκανε για την Σοφία Ζαχαράκη και η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την αντίδρασή της. 

«Με όλον τον σεβασμό θα σας έκανα και εγώ αναφορά, ειδικά μετά τα σχόλια για την Σοφία Ζαχαράκη. Ήταν ένα χτύπημα κάτω από τη ζώνη, ανήθικο για μένα. Δεν σημαίνει ότι μια γυναίκα -επειδή είμαι στην ίδια κατηγορία- είναι ανύπαντρη και δεν έχει παιδιά ότι δεν έχει οικογένεια. Δεν έχει γονείς, δεν έχει θείους» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Είπα στον συνεργάτη σας ότι δεν μπορώ να συζητήσω για πράγματα, τα οποία δεν θα καταλάβετε. Δεν καταλαβαίνετε τα αυτονόητα. Και άντρας να ήταν, τα ίδια θα έλεγα. Δεν ξέρετε τι θα πει σεξισμός» της απάντησε ο πρώην πρόεδρος του κόμματος “Δημιουργία Ξανά” και οι τόνοι ανέβηκαν.

«Εγώ που δεν έχω παιδιά και δεν είμαι παντρεμένη, δεν έχω οικογένεια; Εγώ φροντίζω την οικογένειά μου, δεν τα ξέρετε καλά. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ ως γυναίκα με αυτά τα σχόλια. Ήταν σεξιστικό, γνωρίζω τι σημαίνει σεξισμός. Θεωρείτε ότι το σχόλιό σας δεν ήταν σεξιστικό; Εμένα με προσέβαλε. Δεν γνωρίζω; Τι λέτε; Αυτή τη στιγμή δεν έχω οικογένεια, σύμφωνα με τα λεγόμενά σας. Όλοι οι άλλοι που κάνουν πρωινή εκπομπή έχουν παιδιά, και πάω καλύτερα απ’ όλους.

Τι σημαίνει αυτό; Αν η δική σας νόηση είναι υψηλότερη από τη δική μου και των παιδιών που είναι εδώ, ας το αφήσουμε εδώ. Αν δεν καταλαβαίνουμε την ελληνική γλώσσα, γιατί βγήκατε στην εκπομπή; Χαίρομαι που φέτος στη Βουλή δεν είναι άνθρωποι σαν εσάς. Γεια σας. Προτιμώ να μας αξίζουν αυτοί παρά να μας αξίζετε εσείς. Σοκ, δεν έχω να πω κάτι άλλο» είπε η παρουσιάστρια και έκλεισε άρον άρον τη σύνδεση.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τον διάλογό τους

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA