Στα μέσα Ιανουαρίου θα επιστρέψει στη συχνότητα του STAR το επετειακό 10ο MasterChef.
Δέκατο για το κανάλι της Κηφισιάς καθώς είχαν προηγηθεί δύο κύκλοι στο Mega, o πρώτος με παρουσιάστρια την Ευγενία Μανωλίδου και πρώτο Έλληνα Master Chef τον Άκη Πετρετζίκη και ο δεύτερος με παρουσιάστρια τη Μαίρη Συνατσάκη, ο οποίος δεν ολοκληρώθηκε ποτέ εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που είχαν ξεκινήσει στο Mega αλλά και στην εταιρία παραγωγής «Στούντιο ΑΤΑ» η οποία λίγο καιρό αργότερα σταμάτησε τη λειτουργία της.
Happenings και εκπλήξεις επιθυμεί ο σταθμός για τον 10ο κύκλο που φιλοξενεί στη συχνότητά του αλλά και επιστροφή σε «κλασσικές συνταγές».
Το ενδεχόμενο να επιστρέψει προς τηλεοπτική προβολή η διαδικασία των auditions που δεν είχε προβληθεί στον προηγούμενο κύκλο είναι αρκετά πιθανό.
Διαβάστε επίσης: Το δείπνο Λιάγκα-Αρναούτογλου που κανόνισε ο ΑΝΤ1 στην Πεντέλη για να μπει ένα τέλος στην παρεξήγηση
Επίσης ως σκέψη υπάρχει και μια γκεστ εμφάνιση του Πρώτου Έλληνα Master Chef Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος μετά τη νίκη του δεν ξαναεμφανίστηκε στο ριάλιτι μαγειρικής.
Ανήκει ωστόσο στον όμιλο των καναλιών Alpha – STAR παρουσιάζοντας δύο εκπομπές στον Alpha οπότε ενδεχομένως αυτό διευκολύνει την αποδοχή της πρόσκλησης εφόσον βέβαια του γίνει.
Σταθερά στην κριτική επιτροπή θα βρίσκονται ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος που σύντομα ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στη «Φάρμα» ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς.
- «Δεν γ@μιομαστε λέω γω;» Το κομμένο ρεπορτάζ του Μάνου Τσαγκαράκη από τα '90s
- Όταν η Αθήνα έμεινε χωρίς νερό για 20 μέρες
- «Να σου ρίξει κι άλλο βιτριόλι, καλά σου έκανε» – Η Ιωάννα Παλιοσπύρου απαντά στο φρικτό μήνυμα που δέχτηκε στα social
- Γιατί κάποιοι άνθρωποι πεθαίνουν κοντά στα γενέθλιά τους; Η μακάβρια εξήγηση που δίνει η επιστήμη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.