Μενού
Ράδιο Αρβύλα - Αντώνης Κανάκης
Ράδιο Αρβύλα - Αντώνης Κανάκης | @Radio Arvila - Facebook
  • Α-
  • Α+

Ο Αντώνης Κανάκης θέλησε το βράδυ της Δευτέρας (11/3) μέσα από το Ράδιο Αρβύλα να κάνει το δικό του σχόλιο για την ομοφοβική επίθεση σε δύο άτομα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, ζητώντας ουσιαστικά να γίνει κάτι στην πράξη και όχι μόνο να «καταδικάζουμε» τα γεγονότα. 

«Μας ήρθε στο μυαλό κάτι που δεν είναι καθόλου αστείο. Δεν ήταν ιδιαίτερα τιμητικό για την Θεσσαλονίκη μας το Σαββατοκύριακο. Ήταν λίγο θλιβερά τα πράγματα και το Σάββατο και στο ντοκιμαντέρ με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ο κόσμος πηγαίνει συνέχεια προς τα πίσω αντί να πηγαίνουμε μπροστά», σχολίασε στην αρχή ο παρουσιαστής.

«Κάθε φορά που συζητάμε αυτά τα πράγματα, όπως τις προάλλες που ήταν παγκόσμια ημέρα κατά του bullying, συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός, εντάξει, ωραία να καταδικάζουμε, αλλά πότε, επιτέλους, θα ασχοληθεί κανείς στα σοβαρά με τα αίτια;», αναρωτήθηκε στη συνέχεια. 

«Γιατί έχει τόσο έντονα την ανάγκη η νεολαία και η πιτσιρικαρία αυτού του χώρου να συμπεριφέρεται βίαια; Και ο ένας προς τον άλλον και προς όλες τις κατευθύνσεις. Κάποια στιγμή κάποιος πρέπει να ψάξει σοβαρά σε αυτή τη χώρα γιατί συμβαίνει αυτό. Ας ασχοληθεί κάποιος και εννοούμε το κράτος, η κυβέρνηση», τόνισε. 

«Υπάρχει και μία μικρή περίπτωση να μπορούν να διορθώσουν και δύο - τρία πράγματα. Αν ασχοληθούν ειδικοί άνθρωποι, επιστήμονες και δώσουν στην κυβέρνηση κάποιες βασικές αιτίες που οδηγούν τους νέους σε αυτήν την ανήλικη βία, μπορεί να κάνει κάτι η κυβέρνηση και να βελτιωθεί το πράγμα. Μην μένουμε μόνο στο να καταδικάζουμε», κατέληξε ο Αντώνης Κανάκης.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA