Μια ανάσα από το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ που δίνει το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος;», έφθασε το βράδυ της Πέμπτης (23/5) ο Τάσος Χριστοδουλίδης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να «τρελαίνεται» και να πανηγυρίζει πιο έντονα και από τον ίδιο τον παίκτη.
Το αν θα κερδίσει ο Τάσος τα 100.000 ευρώ θα το δούμε στο επόμενο επεισόδιο του «Εκατομμυριούχου» που θα προβληθεί αύριο Παρασκευή (24/5) στις 20.00 στον ΑΝΤ1.
Το σίγουρο είναι ότι με τη σωστή απάντηση που έδωσε στη 14η ερώτηση, κλείδωσε το ποσό των 30.000 ευρώ.
Η ερώτηση που κλήθηκε να απαντήσει ήταν «Ποια έγραψε τα μυθιστορήματα "Gone Girl" και "Sharp Objects";». Ο Τάσος απάντησε η "Τζίλιαν Φλιν" και μένει να δούμε εάν η τύχη θα του χαμογελάσει και στην 15η και τελευταία ερώτηση που θα τον φέρει στην κορυφή, αφού σε αυτή την περίπτωση θα γίνει ο πρώτος παίκτης στην Ελλάδα που θα έχει απαντήσει σωστά και στις 15 ερωτήσεις του «Εκατομμυριούχου».
Γνώσεις, σκέψη, μνήμη, ρίσκο και τύχη είναι απαραίτητα συστατικά για να γίνει κάποιος «Εκατομμυριούχος» και αυτός ο παίκτης τα έχει όλα!
«Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος;», το συναρπαστικό παιχνίδι γνώσεων με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, καθημερινά στις 20:00 στον ΑΝΤ1.
Δείτε επίσης:
Τα πιο μεγάλα πλοία στην Ελλάδα - Τρία έχουν μήκος πάνω από 200 μέτρα
Πίσω από τις κλειστές πόρτες της περιβόητης hard techno σκηνής του Βερολίνου
Πέθανε η Kabosu - Ο σκύλος που έγινε meme, κρυπτονόμισμα και logo του Twitter
- Φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα: Τα σενάρια για τα αίτια της τραγωδίας - Αγωνία για τις αγνοούμενες
- Όταν η Βιολάντα ήταν φούρνος της γειτονιάς στα Τρίκαλα: Η ιστορία της εμβληματικής βιομηχανίας
- Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.