Μενού
Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;
Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος; | ΑΝΤ1
  • Α-
  • Α+

Μια ανάσα από το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ που δίνει το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος;», έφθασε το βράδυ της Πέμπτης (23/5) ο Τάσος Χριστοδουλίδης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να «τρελαίνεται» και να πανηγυρίζει πιο έντονα και από τον ίδιο τον παίκτη.

Το αν θα κερδίσει ο Τάσος τα 100.000 ευρώ θα το δούμε στο επόμενο επεισόδιο του «Εκατομμυριούχου» που θα προβληθεί αύριο Παρασκευή (24/5) στις 20.00 στον ΑΝΤ1

Το σίγουρο είναι ότι με τη σωστή απάντηση που έδωσε στη 14η ερώτηση, κλείδωσε το ποσό των 30.000 ευρώ. 

Η ερώτηση που κλήθηκε να απαντήσει ήταν «Ποια έγραψε τα μυθιστορήματα "Gone Girl" και "Sharp Objects";». Ο Τάσος απάντησε η "Τζίλιαν Φλιν" και μένει να δούμε εάν η τύχη θα του χαμογελάσει και στην 15η και τελευταία ερώτηση που θα τον φέρει στην κορυφή, αφού σε αυτή την περίπτωση θα γίνει ο πρώτος παίκτης στην Ελλάδα που θα έχει απαντήσει σωστά και στις 15 ερωτήσεις του «Εκατομμυριούχου».

Γνώσεις, σκέψη, μνήμη, ρίσκο και τύχη είναι απαραίτητα συστατικά για να γίνει κάποιος «Εκατομμυριούχος» και αυτός ο παίκτης τα έχει όλα!

«Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος;», το συναρπαστικό παιχνίδι γνώσεων με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, καθημερινά στις 20:00 στον ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης:

Τα πιο μεγάλα πλοία στην Ελλάδα - Τρία έχουν μήκος πάνω από 200 μέτρα

Πίσω από τις κλειστές πόρτες της περιβόητης hard techno σκηνής του Βερολίνου

Πέθανε η Kabosu - Ο σκύλος που έγινε meme, κρυπτονόμισμα και logo του Twitter

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA