Την ατυχή δήλωση της Βάσιας Αναστασίου, στελέχους του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τα «βαμμένα μαλλιά» του Αλέξη Τσίπρα σχολίασε δηκτικά ο Μάνος Βουλαρίνος στην εκπομπή «Διαχωρίζω τη θέση μου» του ΣΚΑΪ, υποστηρίζοντας ότι «η συντρόφισσα ξέρει από βαφές, άρα κρίνει βαφές».
Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε:
«Ω τι του'πε! Κάποιος μπορεί να πει ότι μια καλή απάντησε σε αυτό θα ήταν κάτι του στυλ "Κοίτα ποιος μιλάει για βαφές, ένας άνθρωπος που βάφεται τόσο πολύ που δεν ξέρουμε πώς είναι στ' αλήθεια η όψη του".
Αλλά, φυσικά αυτό θα ήταν ένα τραγικό λάθος, το να κοροϊδεύεις τη ματαιοδοξία μιας γυναίκας παιδιά είναι σεξισμός, το να κοροϊδεύεις τη ματαιοδοξία ενός άνδρα δεν πειράζει και τόσο. Οι άνδρες είναι γουρούνια τα έχουμε ξαναπεί και στο κάτω κάτω ο καθένας κρίνει ό,τι ξέρει.
Η συντρόφισσα Αναστασίου φανερά ξέρει από βαφές, άρα κρίνει βαφές.
Θα είναι πολύ σκληρή η μάχη ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚους και ΣΥΡΙΖΑίους για το ποιος θα στηρίξει περισσότερο τον Μητσοτάκη».
- Το απόκοσμο ελληνικό νησί που πρέπει να προλάβεις να επισκεφτείς πριν γεμίσει τουρίστες
- Άνθρωποι και αντανακλαστικά: Πρώτοι στη δυνατή μουσική του γείτονα, τελευταίοι στις γυναικοκτονίες
- H πιο cool λέξη που λέγαμε μικροί στη γειτονιά, τώρα μοιάζει γραφικότητα
- Αυτές είναι οι 10 πιο ειρηνικές και ασφαλείς χώρες στον κόσμο: Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.