Μενού
Παιδικό γιογιό
Παιδικό γιογιό | Glomex - @Star
  • Α-
  • Α+

Ο Δημήτρης  Δεμερτζής ήταν ένας από τους παίκτες που συμμετείχαν στο σημερινό επεισόδιο του Cash or Trash, το οποίο προβάλλεται στο Star, και κλήθηκε να πουλήσει στην κριτική επιτροπή ένα παιδικό γιογιό που τού έστειλε η κόρη του ως δώρο από την Αγγλία.

Όπως είπε και ο ίδιος, το παιδικό γιογιό, για το οποίο υπήρχε εκτίμηση πως είναι της δεκαετίας του 1950 και του 1960, αλλά υποστήριξε πως είναι από τη Βικτωριανή εποχή τού το έκανε δώρο η κόρη του που κατοικεί και εργάζεται στην Αγγλία.

«Επειδή έχουμε πολύ χιούμορ μεταξύ μας, μου έστειλε κάτι...» είπε ο κ. Δημήτρης, με τα αποκαλυπτήρια του παιδικού γιογιό να εντυπωσιάζουν αρχικά τους κριτές. Ο παίκτης του Cash or Trash το παρουσίασε ως ένα πολύ παλαιό αντικείμενο, το οποίο μπορεί να γίνει σκαμπό αλλά πρόκειται για γιογιό.

«Είναι του 1950, 1960» είπε ένας από τους κριτές του παιχνιδιού, με τον κ. Δημήτρη να τον διορθώνει –παρόλο που δεν υπήρχε σχετική ετικέτα– και να λέει ότι είναι «Βικτωριανό». «Ελπίζω να έχει καθαριστεί καλά» λέει χαριτολογώντας μία άλλη κριτής.

Η αρχική προσφορά ήταν στα 30 ευρώ, ωστόσο ανέβηκε αρκετά γρήγορα. Πήγε στα 60, στα 80, στα 100, στα 105, στα 115, στα 120, στα 130 και κατέληξε στα 150 ευρώ, για να υπάρξει τελικά συμφωνία στο Cash or Trash.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA