Μια ερώτηση στο χθεσινό (3/12) επεισόδιο του The Chase έκανε τη Μαρία Μπεκατώρου να «κολλήσει» για μερικά δευτερόλεπτα, αλλά η γνωστή παρουσιάστρια γέλασε και ξεπέρασε με συνοπτικές διαδικασίες την όποια αμηχανία.
Διαβάστε επίσης - Ρουκ Ζουκ: Το φλερτ παίκτη στη Ζέτα Μακρυπούλια και το «Big» παρατσούκλι που την έστειλε
Η ερώτηση ήταν «Ποιο αξίωμα κατείχε στο Βυζάντιο ο Αντώνιος ο Β' ο Καυλέας;» και η Μαρία Μπεκατώρου όταν έφτασε στο «Καυλέας», γέλασε και στη συνέχεια επανέλαβε την ερώτηση ολοκληρωμένη αυτή τη φορά.
Τελικά τόσο ο παίκτης όσο και ο chaser που ήταν το Γεράκι στην προκειμένη περίπτωση, έδωσαν λανθασμένη απάντηση, δίνοντας έτσι πάσα στην παρουσιάστρια να τους επιμορφώσει για τον «καυλό», δηλαδή το βλαστό - τον κορμό του φυτού.
Το σίγουρο είναι ότι αυτή η αθώα ερώτηση, βγαλμένη από την ιστορία του Βυζαντίου, έφερε γέλια στο πλατό του The Chase με τη Μαρία Μπεκατώρου να είναι ιδιαίτερα απολαυστική και ως φιλόλογος, έστω για μερικά δευτερόλεπτα.
- Φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα: Τα σενάρια για τα αίτια της τραγωδίας - Αγωνία για τις αγνοούμενες
- Όταν η Βιολάντα ήταν φούρνος της γειτονιάς στα Τρίκαλα: Η ιστορία της εμβληματικής βιομηχανίας
- Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.