Ένας από τους παλαιότερους συνεργάτες του «Καλημέρα Ελλάδα» αποχώρησε από τον ΑΝΤ1. Πρόκειται για τον Αντώνη Παπαδάκη ανιψιό του Γιώργου Παπαδάκη ο οποίος το προηγούμενο καλοκαίρι μετά την αποχώρηση του «Πατριάρχη» της πρωινής ζώνης είχε μετακινηθεί στο desk του δελτίου ειδήσεων.
Διαβάστε ακόμη: «Χθες έγινε μια τεράστια απρέπεια»: Ο Πέτρος Κωστόπουλος για την κηδεία Σαββόπουλου
Ο δημοσιογράφος υπέβαλε την παραίτηση του και την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου αποχαιρέτησε τους συνεργάτες του στην αίθουσα σύνταξης του δελτίου ειδήσεων. Η αποχώρησή του πάντως δεν σχετίζεται με το «Καλημέρα Ελλάδα» ούτε με τις κυοφορούμενες αλλαγές το επόμενο χρονικό διάστημα στην εκπομπή. Στον ενημερωτικό τομέα του καναλιού του Αμαρουσίου έχει ξεκινήσει μια ευρύτερη αναδιάταξη που θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες.
Διαβάστε ακόμη: «Έχω βγει στην τηλεόραση πάνω από 2.500 φορές, αλλά δεν θα με γνωρίσει κανείς στον δρόμο»
Αντίθετα, ο Γιώργος Παπαδάκης προετοιμάζει την τηλεοπτική του επιστροφή με μια σειρά αφιερωματικών συνεντεύξεων που θα προβληθούν αρχικά μέσω του «ΑΝΤ1 +». Ο «Πατριάρχης» της πρωινής ζώνης παρά τις φήμες δεν σκοπεύει στο άμεσο ή στο απώτερο μέλλον να έχει την παραμικρή άμεση ή έμμεση εμπλοκή με την πρωινή ενημερωτική ζώνη του ΑΝΤ1.
- Τι μισθό έπαιρνε ένας δημόσιος υπάλληλος το 2001: Οι κωμικοτραγικές συγκρίσεις με το τώρα
- Σάλος με βίντεο που δείχνει σερβιτόρο σε νησί να γεμίζει ποτήρια μέσα στη θάλασσα
- Το SUP στη Λήμνο είναι πολύ ακριβό «σπορ»: Βγήκε για SUP και του έριξαν πρόστιμο 250 ευρώ
- Ο Έρλινγκ Χάαλαντ πάει διακοπές κάπου πολύ κοντά μας, μετά τον πυρετό του Παγκοσμίου Κυπέλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.