Μενού
Συμμετέχουσα στο First Dates
Η Αμαλία στο First Dates
  • Α-
  • Α+

Το First Dates, το «τηλεοπτικό» διάσημο εστιατόριο, που άνοιξε τις πόρτες του και στην Ελλάδα, μετά από 19 χώρες όπου έχει λειτουργήσει και κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού, επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης (11/4) μέσα από την οθόνη του Star, ανανεωμένο, με μοναδικό σκοπό να δώσει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες στην αγάπη.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί υποδέχθηκε στο εστιατόριο του First Dates singles όλων των ηλικιών, από όλες τις γωνιές της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού, με όρεξη να κάνουν νέες γνωριμίες, να φλερτάρουν, να ερωτευτούν και να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία.

Τα σχόλια στο Twitter πήραν... φωτιά από νωρίς, με τα παπούτσια της Ζενεβιέβ Μαζαρί να κεντρίζουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. 

H 56χρόνη Μερσύνη έχει αδυναμία στον χορό και στη διασκέδαση, αλλά πάνω από όλα αγαπάει τον… έρωτα και είναι ένα από τα πρόσωπα που επίσης σχολιάστηκαν στο Χ (πρώην Twitter) κυρίως λόγω της εμφάνισής της, καυώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ανέφεραν ότι μοιάζει με τη Στέλλα Κονιτοπούλου. 

 

Πλήρωσαν τον λογαριασμό μισό - μισό και ξενέρωσε: «Θα ήθελα να επιμείνει να πληρώσει ο ίδιος»

Το ραντεβού που σχολιάστηκε περισσότερο από όλα ωστόσο ήταν εκείνο της Αμαλίας με τον Αντώνη.  Το γεγονός ότι ο Αντώνης δεν επέμεινε να πληρώσει όλο τον λογαριασμό, δεν άρεσε στην 20χρονη. «Μισά-μισά;», είπε ο νεαρός και η Αμαλία συμφώνησε.

«Στο πρώτο ραντεβού πρέπει να πληρώνει ο άντρας, γιατί είναι όμορφο συναίσθημα. Σίγουρα συμφωνώ να πληρώνουν και οι δύο, αλλά δεν μου άρεσε η κίνησή του. Δεν είμαι αυτού του προτύπου, αλλά θα ήθελα ιδανικά να επιμείνει να πληρώσει ο ίδιος» είπε η νεαρή κοπέλα και τα σχόλια έπεσαν βροχή. 

 

 

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA