Κυκλοφόρησε το trailer για τον νέο κύκλο του «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, το οποίο επιστρέφει στη συχνότητα του Mega. Το βίντεο ανέβηκε στα social media της Αγγελικής Νικολούλη, με τις σκηνές αυτού να θυμίζουν ψυχολογικό θρίλερ και crime σειρά του Netflix.
Διαβάστε επίσης: Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας ήταν αυτός που είχε κάνει ορθοφωνία στην Αγγελική Νικολούλη
Το βίντεο ξεκινάει δείχνοντας μία λάμπα, ένα όπλο και μία ομάδα ερευνητών που συλλέγουν στοιχεία, ενώ ακούγεται το τραγούδι του Νιλ Ντάιαμοντ «And the Grass Won’t Pay No Mind».
Ένας άνδρας ανεβαίνει μία σκάλα, το ακουστικό σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο πέφτει και αιωρείται. Μόνο που στην άλλη γραμμή βρίσκεται η Αγγελική Νικολούλη, η οποία κοιτάζει με νόημα την κάμερα.
Στο trailer δεν αναφέρεται πότε κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος του «Φως στο Τούνελ», ωστόσο οι φανς της εκπομπής και της έμπειρης παρουσιάστριας ανυπομονούν να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.