Ο Γιώργος Λάγιος βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 23 Απριλίου στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και ρώτησε την παρουσιάστρια αν και πού βγαίνει ραντεβού με κάποιον.
Ο σύμβουλος ψυχικής υγείας, ο οποίος ένα μήνα πριν που είχε βρεθεί ξανά στην εκπομπή Buongiorno και είχε πει στην παρουσιάστρια ότι είναι η φαντασίωσή του, ρώτησε την παρουσιάστρια: «Έχω μία απορία. Αν βγεις ένα date που είσαι γνωστή, πού μπορείς να πας; Θέλει κάποιος να σε βγάλει σε ένα ραντεβού, πού μπορείς να πας και να είναι διακριτικά; Να είσαι άνετη. Μπορείς να πας σε date κανονικό;».
Η Φαίη Σκορδά απάντησε: «Αν βγαίνω; Παντού πάω» και ακολούθησε ένας απολαυστικός διάλογος μεταξύ τους.
- Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της φονικής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη: Εξετάζεται το οπαδικό κίνητρο
- Σταύρος Λάλας: «Αυτός που έδωσε την πληροφορία στην Τσουδερού έκανε το λάθος»
- Ο Τραμπ έχει φάει κόλλημα με αυτά τα παπούτσια και τα κάνει δώρο σε όλους - Γιατί κάποιοι γελάνε μ' αυτά;
- Αυτές είναι οι 10 καλύτερες ελληνικές ταινίες της δεκαετίας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.
