Μενού
giorgos-papadakis-ant1
Γιώργος Παπαδάκης | @Καλημέρα Ελλάδα ANT1
  • Α-
  • Α+

Ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα το πρωί της Τρίτης (17/10) στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Ο Γιώργος Παπαδάκης αντέδρασε έντονα σε ερώτηση της Μαρίας Αναστασοπούλου για τον Στέφανο Κασσελάκη. 

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Παπαδάκης ρώτησε τον προσκεκλημένο της εκπομπής, Κώστα Πουλακίδα της εφημερίδας «Αυγή», αν ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έπρεπε να ταξιδέψει στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Αμερική.

«Δεν μπορούσε να αναβάλει το ταξίδι και να το πάει λίγο αργότερα; Είπα ότι δεν με ενδιαφέρει τι πάει να κάνει, δεν με ενδιαφέρει σε τι σπίτι θα μείνει» είπε αρχικά ο παρουσιαστής. «Μπορεί να είχε δουλειές που δε μπορούσαν να αναβληθούν. Να ήταν αναγκαστικό» αποκρίθηκε η Μαρία Αναστασοπούλου.
«Δεν με ενδιαφέρει» ανταπάντησε ο Γιώργος Παπαδάκης και τον λόγο πήρε ο Κώστας Πουλακίδας ο οποίος επεσήμανε ότι ενδεχομένως ο Στέφανος Κασσελάκης έπρεπε να πάει για να κλείσει κάποιες δουλειές ώστε να έρθει στην Ελλάδα και να εγκατασταθεί μόνιμα.

Γιώργος Παπαδάκης: «Θα το πουν οι επόμενοι αυτό…»

«Άρα δεν πάει για τα χειμωνιάτικα;» ρώτησε η Μαρία Αναστασοπούλου, με τον Γιώργο Παπαδάκη να αντιδρά: «Ε, μωρέ και εσύ… Αϊ παράτα μας από εκεί… Θα το πουν οι επόμενοι αυτό…».

«Από εμένα το ακούς αυτό για τα χειμωνιάτικα;» έσπευσε να πει η παρουσιάστρια και ο Γιώργος Παπαδάκης τόνισε: «Δεν θέλω να το συζητάω. Δεν με αφορούν τα χειμωνιάτικα των πολιτικών προσώπων».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA