Μενού
Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Χριστόφορος Παπακαλιάτης | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρέθηκε την Παρασκευή (19/4) στο «Στούντιο 4» και μίλησε για τον δεύτερο και τελευταίο κύκλο του Maestro, του οποίου το πρώτο μέρος θα προβληθεί μέσα στον Μάιο και το δεύτερο μέρος μέσα στο ερχόμενο φθινόπωρο από το Mega.

Σε σχετική ερώτηση ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε ότι ήξερε από την αρχή ποιο θα είναι το τέλος της ιστορίας, εξηγώντας: 

«Ήξερα το τέλος της ιστορίας από την αρχή. Δεν διέρρευσε από πουθενά. Οι άνθρωποι του Netflix το ξέρουν, στην Ελλάδα όχι. Από την αρχή ξέρω το τόξο της πλοκής και το τόξο του κάθε χαρακτήρα, το που θα πάει». 

«Πολλές φορές στην τηλεόραση δεν ξέρεις τα ενδιάμεσα. Όταν γράφεις για την τηλεόραση και ζεις παράλληλα με τα γυρίσματα τους ήρωες, πολλά πράγματα σε εμπνέουν, όπως κάτι που μπορεί να σου πει ένας ηθοποιός για τον ήρωα που υποδύεται, ειδικά στο Maestro που είναι όλοι πρωταγωνιστές», πρόσθεσε. 

«Δεν έχω ολοκληρώσει ακόμα το τελευταίο επεισόδιο»

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε ότι δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα το τελευταίο επεισόδιο του Maestro και εξήγησε τον λόγο, λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Την τελευταία ενότητα του τελευταίου επεισοδίου δεν την έχω γράψει ακόμα, επίτηδες. Την έχω στο μυαλό μου, αλλά τις τελευταίες σελίδες που ξέρω τι θα είναι και θα περιέχουν όλο το νόημα της σειράς, θέλω λίγο χρόνο να κάτσω ήρεμα και να το γράψω για να δω και εγώ που είναι το νόημα όλης αυτής της ταινίας 15 ωρών». 
 
Μάλιστα, ο δημιουργός της σειράς αποκάλυψε και τον τίτλο του τελευταίου επεισοδίου.

«Ο τίτλος του τελευταίου επεισοδίου του Maestro είναι "Λεπτή Γραμμή" και είναι αυτή ακριβώς η συζήτηση, δηλαδή του πόσο οι άνθρωποι μπορεί να την περάσουμε και να πάμε από τη μία πλευρά ή την άλλη χωρίς καν να το καταλάβουμε», είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA