«Κουίζ! Μόλις δείτε τη συνέντευξη που θα δώσω θα καταλάβετε πολλά, ίσως να είναι και το κανάλι που θα συνεργαστώ φέτος», απάντησε με νόημα ο Μάρκος Σεφερλής σε πρόσφατη βραδινή του έξοδο όταν ρωτήθηκε από τους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών για το τηλεοπτικό του μέλλον.
Όσον αφορά στην ολοκλήρωση της συνεργασίας του με το κανάλι του Φαλήρου ανέφερε: «Ήταν μία πολύ ωραία διετής συνεργασία με τον ΣΚΑΪ, άψογη, πέρασα υπέροχα δύο υπέροχα χρόνια, γι’ αυτό και τελείωσε έτσι. Εγώ ως καλλιτέχνης θέλω να κάνω άλλα πράγματα». Με βασικό ζητούμενο την παραγωγή και τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μυθοπλασία ο Μάρκος Σεφερλής βρίσκεται πιο κοντά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στον Alpha.
Διαβάστε ακόμα: Θολό τοπίο με το συμβόλαιο της Κατερίνας Καραβάτου: Γιατί δεν έχει υπογράψει ακόμα στον ΑΝΤ1
Οι συζητήσεις αφορούν σε κωμική σειρά και παράλληλα όπως παραδοσιακά συμβαίνει με όλες του τις τηλεοπτικές συνεργασίες και παραχώρηση των δικαιωμάτων προβολής των θεατρικών του παραστάσεων. Ο Μάρκος Σεφερλής το προηγούμενο πάντως χρονικό διάστημα είχε επαφές και με το Mega. Ο δημιουργός στην παρούσα φάση αποκλείει το ενδεχόμενο παρουσίασης κάποιου τηλεπαιχνιδιού ή εκπομπής όπως έκανε με επιτυχία στο παρελθόν δίνοντας απόλυτη προτεραιότητα στο κομμάτι της μυθοπλασίας.
- Δημοσκόπηση RealPolls: Η απήχηση Σαμαρά, Τσίπρα και η πρώτη αξιολόγηση της Κίμπερλι Γκιλφόιλ
- Λίλι Κόλινς: Η πρωταγωνίστρια του «Emily in Paris» προσγειώθηκε...στα Πετράλωνα - Τo βίντεο από τα γυρίσματα
- Χαμός στο Πρωινό με το «βούλωσέ το» του Μπαλάσκα για την Τούνη: Η αντίδραση Λιάγκα - Πετρογιάννη
- Ο ψευτοπαπάς ξεγέλασε καρκινοπαθή για δωρεά 12.000 ευρώ: «Πάω από το κακό στο χειρότερο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.