Μενού
Χρήστος Φερεντίνος
Χρήστος Φερεντίνος | Instagram/skaitv.gr
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζει τελικά ο «Μονομάχος» στο ημερήσιο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Πριν λίγες ημέρες το κανάλι του Φαλήρου ανανέωσε τα δικαιώματα για το καθημερινό τηλεπαιχνίδι γνώσεων και δράσης σύμφωνα με πληροφορίες για τουλάχιστον 80 επεισόδια που σημαίνει μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου του 2024.

Το κανάλι εμφανίζεται ικανοποιημένο από τις αποδόσεις του τηλεπαιχνιδιού με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο που μέχρι σήμερα έχει μοιράσει ποσό μεγαλύτερο των 500.000 ευρώ. Το πρότζεκτ ταιριάζει στον παρουσιαστή του που άλλωστε ήταν και ο πρώτος που το λάνσαρε στην εγχώρια τηλεόραση πριν 20 χρόνια μέσα από τη συχνότητα του STAR.

Υπενθυμίζεται πως ο Χρήστος Φερεντίνος υπέγραψε το προηγούμενο καλοκαίρι διετές συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ που σημαίνει πως ανήκει στο δυναμικό του καναλιού του Φαλήρου μέχρι και το καλοκαίρι του 2025. Στον ΣΚΑΪ θεωρούν πως έχει αρχίσει ο «Μονομάχος» να γίνεται συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού στην απογευματινή ζώνη ενώ η τηλεθέαση του παιχνιδιού παρουσιάζει αυξητικές τάσεις τόσο σε σύνολο όσο και σε δυναμικό κοινό τις τελευταίες εβδομάδες.

Ικανοποίηση για την τηλεθέαση και το περιεχόμενο του «Survivor» από τον ΣΚΑΪ

Ενισχυμένες αποδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης σημειώνει τις τελευταίες εβδομάδες το «Survivor» με αποκορύφωμα αυτή που διανύουμε. Για του λόγου το αληθές την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου το ριάλιτι επιβίωσης σημείωσε 22,5% στο σύνολο και 19,5% στο δυναμικό κοινό 18 - 54, τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 17,7% στο σύνολο και 16,4% στο δυναμικό κοινό, την Τρίτη 16,6% στο σύνολο και 16,2% στο δυναμικό κοινό και την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου οπότε και ολοκληρώθηκε η εβδομάδα για το ριάλιτι επιβίωσης με την αποχώρηση της Ζωής Ασουμανάκη σημείωσε 19,1% στο σύνολο και 15,5% στο δυναμικό κοινό 18 - 54.

Με αυτά τα δεδομένα το ριάλιτι επιβίωσης αναδεικνύεται και πάλι ως το πιο επιτυχημένο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού του Φαλήρου για τη σεζόν 2023 – 2024. Ως εκ τούτου ανοίγει ο δρόμος για έναν ακόμη κύκλο του «Survivor» μέσα στην τηλεοπτική σεζόν 2024 – 2025 προφανώς στο δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν.

Από τον ΣΚΑΪ εμφανίζονται απόλυτα ικανοποιημένοι και από το περιεχόμενο του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης κάνοντας λόγο για δυνατούς παίκτες που συνδυάζουν εντυπωσιακές επιδόσεις στους στίβους μάχης και δυναμισμό όσον αφορά στις προσωπικότητές τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA