Προβλήματα αντιμετώπισε η ψηφιακή πλατφόρμα Ertflix το βράδυ της Κυριακής 12/10, κατά την ώρα της μετάδοσης του αγώνα μπάσκετ Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.
Συγκεκριμένα, από την ώρα της έναρξης του αγώνα μπάσκετ στις 19:00, όσοι προσπάθησαν να συνδεθούν στο Ertflix δεν κατάφεραν να έχουν εικόνα καθώς δεν υπήρχε σύνδεση.
Τα τεχνικά προβλήματα υπήρχαν τόσο στην εφαρμογή για τα κινητά τηλέφωνα όσο και από τους υπολογιστές και τις τηλεοράσεις, με αποτέλεσμα τα social media της ΕΡΤ να γεμίσουν με παράπονα και αντιδράσεις του κοινού και ιδιαίτερα των φιλάθλων που περίμεναν να δουν τον αγώνα.

H απάντηση της ΕΡΤ στο συμβάν
Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader, η ΕΡΤ επέβαλε πρόστιμο στην εταιρεία η οποία είχε την αρμοδιότητα ώστε να υπάρχει απρόσκοπτη είσοδος στους επισκέπτες του ERTFLIX στο live streaming κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟ.
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.