Μενού
Η Δανάη Μπάρκα με κούπα «Fay's Time» στην εκπομπή της
Η Δανάη Μπάρκα με κούπα «Fay's Time» στην εκπομπή της | Glomex
  • Α-
  • Α+

Η Δανάη Μπάρκα το πρωί της Πέμπτης (9/11) τοποθετήθηκε για την κόντρα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Φαίη Σκορδά. Δήλωσε μεταξύ άλλων σοκαρισμένη για όλο αυτό που έγινε ανάμεσα στις εκπομπές, αναφέροντας ότι η εκπομπή της δεν θα κάνει αναπαραγωγή του σχετικού αποσπάσματος.

«Είμαι λίγο σοκαρισμένη, ίσως επειδή δεν είμαι συνηθισμένη, ακόμα τουλάχιστον, ποτέ δεν ξέρεις. Κι επειδή βλέπω ότι όλοι συζητάμε το θέμα που διαδραματίστηκε ανάμεσα στις εκπομπές. Εμείς δεν θα έχουμε αναπαραγωγή της συγκεκριμένης κατάστασης, γιατί όλοι μας εδώ έχουμε αποδείξει ότι τέτοια θέματα προτιμούμε να μην τα αναπαράγουμε. Δεν έχουμε τι να πούμε και μας κάνει να αισθανόμαστε αμήχανα. Δεν μπορώ να τοποθετηθώ άμεσα γιατί δεν υπάρχει και λόγος. Το μόνο που θα πω είναι τα καλά.

Η δουλειά της τηλεόρασης είναι να μας ψυχαγωγεί, να σκεφτόμαστε, να αλλάζουμε. Εμείς είμαστε εδώ για να περάσουμε και να περάσετε καλά. Τους ανθρώπους που είναι στην ίδια ώρα δεν τους θεωρούμε απέναντι. Εμείς εδώ δεν αγαπάμε τις επιθέσεις, πάντα είμαστε με τους ανθρώπους που νιώθουμε ότι είναι σε ευάλωτη θέση. Να είμαστε ενωμένοι και να μην “πυροβολούμε” τους ανθρώπους», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα έκλεισε το θέμα, πίνοντας από μια κούπα με το λογότυπο του «Fay’s Time» (σ.σ. της εκπομπής της Φαίης Σκορδά), στέλνοντας έτσι το δικό της μήνυμα.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα με όσα είπε η Δανάη Μπάρκα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA