Η επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» συνεχίζεται απόψε, Τρίτη (11/6). Στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί στις 21:00 ο Στάθης ανακοινώνει στον Λυκούργο τα ευχάριστα νέα για τον επερχόμενο γάμο του με την Ιουλία.
Η Αμαλία μαγνητοφωνεί την κουβέντα της με την Αθηνά. Η Κούλα είναι πολύ ενθουσιασμένη που βρήκε τον «Βασίλη» της στο πρόσωπο του Γιώργη Κουράκου και δέχεται ευχαρίστως να μπει στο κρατητήριο για να βρίσκεται κοντά του.
Ο Παρασκευάς εξακολουθεί να κρύβεται στο σπίτι του Λυκούργου και του έχει γίνει στενός κορσές ώστε να μη μένει στιγμή μόνος του, γεγονός που καταπιέζει αφάνταστα τον Λυκούργο.
Ο Μάνος και η Μαρίνα πηγαίνουν στην Κηφισιά για να κάνουν έκπληξη στην Ιουλία και να δουν το μωρό.
Ο Δημοσθένης δίνει ψεύτικες πληροφορίες στον Κουράκο για το φορτηγό του στο δάσος, αλλά ο αστυνόμος δεν πείθεται.
Η Αρετή φεύγει για την Αθήνα προκειμένου να περάσει από μία οντισιόν σαν ηθοποιός.
Ο Δημοσθένης στέλνει ένα απειλητικό μήνυμα στον Παρασκευά, αλλά δεν περιμένει με τίποτα την απάντηση που θα λάβει.
Η Αμαλία βάζει στον Ισίδωρο να ακούσει μονταρισμένη τη συνομιλία της με την Αθηνά και εκείνος γίνεται έξαλλος.
Η Γη της Ελιάς: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Τρίτης (11/6)
Η Γη της Ελιάς, από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21.00 στο Mega.
- Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Ενώπιον ανακριτή οι κατηγορούμενοι - Σοκαριστικά βίντεο στο κινητό του ενός
- Όσκαρ 2026: Ο Σον Πεν κέρδισε το τρίτο του βραβείο αλλά δεν πήγε να το παραλάβει - Οι φήμες για την απουσία του
- Όσκαρ 2026: Ο θρίαμβος της ταινίας «Η Μια Μάχη Μετά την Άλλη» και όσα έγιναν τη μεγάλη βραδιά
- Ελίνα Παπίλα για Γιώργο Λιάγκα: «Μετά από μια διαδρομή τόσων ετών, έτσι φανταζόσουν τη ζωή σου;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.