Η επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» συνεχίζεται απόψε, Δευτέρα (20/5). Στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί στις 21:00 η επιστροφή της Χάιδως χαροποιεί τον Λυκούργο, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει πως θέλει τον χρόνο της μέχρι να μπει πάλι η ζωή τους σε μια κανονικότητα. Η Ισμήνη ειδοποιεί τον Κουράκο για τις απειλές που δέχεται από την Αντωνία κι εκείνος αναλαμβάνει να της κάνει μία προειδοποίηση.
Ο Δημοσθένης πιέζει τον Παρασκευά να προχωρήσει σε κανονικό αρραβώνα με την Ειρήνη κι εκείνος ψάχνει τρόπο να απαλλαγεί από αυτή τη δέσμευση. Η Θεοδώρα επιστρέφει στο σπίτι της Μαργαρίτας.
Η Αριάδνη προσπαθεί να βάλει τη ζωή της σε μια σειρά μετά την απόρριψη του Χρήστου, αλλά αρνείται να φύγει από την ταβέρνα. Η Μαργαρίτα εξακολουθεί να δέχεται επίθεση φιλίας από την Αρετή. Ο Μάνος και η Μαρίνα συνειδητοποιούν πως ο Ισίδωρος είπε ψέματα σχετικά με το ταξίδι του στο Λονδίνο.
Η Γη της Ελιάς: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Δευτέρας (20/5)
- Το Όσκαρ του Ελία Καζάν το 1999 και ένας «κόμπος στο στομάχι»: Η βράβευση ενός καταδότη
- Κλέλια Ανδριολάτου: H εντυπωσιακή Old Hollywood εμφάνιση στο Όσκαρ πάρτι του Έλτον Τζον
- Ξύλο μέρα-μεσημέρι: Οδηγός του ΟΑΣΘ κατέβηκε από το λεωφορείο και πιάστηκε στα χέρια με οδηγό ΙΧ
- Πατέρας Κλεομένη: «Οι δολοφόνοι να μην ξαναδούν το φως του ήλιου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.