Η επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» επιστρέφει με δραματικές εξελίξεις. Στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα Μεγάλη Τρίτη (30/4) στις 21:00 η Αφροδίτη συνειδητοποιεί ότι ο Χρήστος και η Αριάδνη είναι ερωτευμένοι.
Η Αρετή αρχίζει να απελπίζεται, θεωρώντας δεδομένη την παραμονή της στη φυλακή, ενώ ο Κουράκος συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεσή της. Ο Τζον προτείνει στην Αθηνά να συγκατοικήσουν μέχρι τον γάμο κι εκείνη δέχεται.
Ο Μάνος παθαίνει νευρικό κλονισμό κι απαιτεί από τη Μαρίνα να φύγουν για μερικές ημέρες από τη Μάνη. Η Βασιλική δείχνει να συνειδητοποιεί σιγά σιγά την απώλεια του Φίλιππου, ενώ η Χάιδω παρατείνει την παραμονή της στο μοναστήρι. Ο Δημοσθένης ανακοινώνει στην Ειρήνη ότι θα παντρευτεί τη νέα του ερωμένη.
Η Γη της Ελιάς: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Μεγάλης Τρίτης (30/4)
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.