Η επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» συνεχίζεται απόψε, Τρίτη (4/6). Στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί στις 21:00 ο Ισίδωρος εκνευρίζεται με το περιεχόμενο του βιβλίου της Μαρίας και ζητάει από την Αθηνά να παρέμβει και να εμποδίσει την κυκλοφορία του.
Η Αθηνά απευθύνεται στον Λυκούργο, αλλά εκείνος την ενημερώνει πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα πια. Ο παππούς στήνει παγίδα στην Κούλα και της ζητάει δανεικά για μια αγορά, ενώ παράλληλα της κάνει πρόταση γάμου.
Η Ειρήνη προτείνει στον Παρασκευά να συγκατοικήσουν μαζί με τους γονείς της κι αυτός αποφασίζει να φύγει από την Αρεόπολη και να εξαφανιστεί.
Ο Δημοσθένης δέχεται ένα μήνυμα από την Ξένια όπου του ζητάει 500.000 ευρώ για να του δώσει το μωρό.
Ο Στάθης επαναφέρει το θέμα του γάμου κι αυτή τη φορά η Ιουλία δεν είναι αρνητική.
Η Γη της Ελιάς: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Τρίτης (4/6)
Η Γη της Ελιάς: από Κυριακή έως Πέμπτη στις 21.00 και Παρασκευή στις 21.40 στο Mega
- Μουρατίδης για Μαζωνάκη: «Τα τελευταία 30 χρόνια, δεν ήταν καλά και το έκρυβαν όλοι»
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Έχουμε μηχάνημα πλασμαφαίρεσης, ο Γιώργος ήταν σε υπερδιέγερση» κατέθεσε η γιατρός
- «Νύχια τυραννόσαυρου, βλεφαρίδα τέντα»: Η Λατινοπούλου ζητά την επιστροφή της ποδιάς στα σχολεία
- Πλασμαφαίρεση: Η ιατρική θεραπεία που έγινε μόδα του Χόλιγουντ - Ποιοι σταρ την έχουν κάνει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.