Η Ιωάννα Μαλέσκου όπως όλα δείχνουν θα είναι η παρουσιάστρια του νέου ριάλιτι του Open «ΤV Queen» που θα αναζητήσει το νέο γυναικείο «big thing» στο χώρο της τηλεπαρουσίασης.
Κεντρικό ρόλο στο ριάλιτι από τη θέση του διευθυντή και καθηγητή της τηλεοπτικής ακαδημίας θα έχει ο Αντρέας Μικρούτσικος με ορατό πλέον το ενδεχόμενο να αποδεσμευτεί τελείως από την εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου.
Άλλωστε η συνεργασία αυτή έγινε ιδιαίτερα προβληματική την τρέχουσα τηλεοπτική περίοδο. Με δεδομένη την επιθυμία της Ιωάννας Μαλέσκου να επιστρέψει κάποια στιγμή στην παρουσίαση ζωντανής ψυχαγωγικής εκπομπής η συνεργασία τώρα με τον Μικρούτσικο έχει οδηγήσει πολλούς στην υποψία πως πρόκειται για τηλεοπτική πρόβα γάμου εν όψει την επόμενης σεζόν.
Δηλαδή να είναι δίδυμο σε πρωινή ή μεσημεριανή εκπομπή στο Open τις καθημερινές ή το Σαββατοκύριακο. Η «χημεία» που θα αναπτύξουν στον τηλεοπτικό «αέρα» θα είναι καθοριστική για τις αποφάσεις εν όψει της επόμενης σεζόν.
Πάντως με τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο Open δεν έχει πιαστεί ο επιθυμητός στόχος τηλεθέασης από τις ψυχαγωγικές εκπομπές που έχουν τη σφραγίδα της Barking Well Media και έτσι αναμένονται αλλαγές από το επόμενο φθινόπωρο.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.