Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά την καθημερινή ψυχαγωγία όπου ο έντονος ανταγωνισμός ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της τρέχουσας σεζόν, φαίνεται πως τώρα η «μάχη» της τηλεθέασης μεταφέρεται και στο Σαββατοκύριακο.

Ήταν το 2021 όταν ο Κώστας Τσουρός αφήνοντας την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού μετακινούμενος στο Mega δήλωνε πως δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί Σαββατοκύριακο απέναντί της.

Τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει και μάλιστα δεν θα βρίσκεται ακριβώς απέναντί της καθώς θα ξεκινά τη νέα του εκπομπή στο Μεγάλο Κανάλι τα Σαββατοκύριακο ένα τέταρτο με μισή ώρα νωρίτερα.

Το κανάλι αποφάσισε μετά από διάλειμμα ενός έτους (Τη σεζόν 21 – 22 υπήρχε η εκπομπή «Τι λες τώρα» με τις Καραβάτου – Ηλιάκη) να ενεργοποιήσει τη ζώνη του Σαββατοκύριακου παράλληλα με το + 1 στο συμβόλαιο του Κώστα Τσουρού. Αρχισυντάκτρια της εκπομπής αναλαμβάνει η Ελεάννα Τρυφίδου, ενώ για την ομάδα του πάνελ το μόνο όνομα που έχει ακουστεί μέχρι στιγμής είναι αυτό της Νόνης Δούνια.

Θα υπάρχει και τρίτη μεσημεριανή εκπομπή από το φθινόπωρο το Σαββατοκύριακο. Θα είναι στο Open με παρουσιαστή τον Νάσο Γουμενίδη με έντονο το στοιχείο του κοινωνικού, δικαστικού και αστυνομικού ρεπορτάζ, αλλά και gossip.

Στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου συνεχίζει η Σίσσυ Χρηστίδου στο Mega, ενώ απέναντί της θα βρεθεί, όπως όλα δείχνουν, η Μπέττυ Μαγγίρα στον ΑΝΤ1 με πολλά άτομα από την ομάδα του «Πρωινιάτικα» (σχεδόν βέβαιη θεωρείται η συμμετοχή του Δημήτρη Μακαλιά) στο πάνελ της.

Τώρα όσον αφορά στο Open η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη: Επικρατέστερη είναι η Ελένη Τσολάκη, αλλά εάν μετακινηθεί στο καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού της Παιανίας παίζουν τα ονόματα της Σοφίας Αλιμπέρτη και της Ιωάννας Μαλέσκου.    

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA