Μενού
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης
Δημήτρης Μελισσανίδης | (NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ)
  • Α-
  • Α+

Με νέο bughet θα προσέλθει στη νέα συνάντηση με τους εκπροσώπους της ιδιοκτησίας του Open ο Νίκος Κοκλώνης και τα διευθυντικά στελέχη της Barking Well Media. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει εικόνα για το πως θα συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών από τη νέα σεζόν.

Πάντως υπάρχει διάχυτη η αίσθηση στην Παιανία πως στο τέλος θα βρεθεί ικανοποιητική λύση και για τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές καθώς υπάρχει αμοιβαία διάθεση συμβιβασμού που θα λειτουργήσει προς όφελος του σταθμού και των εργαζομένων του.

Υπενθυμίζεται πως αυτή τη στιγμή δύο ανώτερα στελέχη του Open προέρχονται από την πλευρά του Νίκου Κοκλώνη: Η διευθύντρια προγράμματος του καναλιού Ιζαμπέλα Σασλόγλου αλλά και ο Γενικό Διευθυντής Επιχειρησιακής Λειτουργίας (COO) Τζώνης Καλημέρης. Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων πάντως δεν τίθενται μόνο τα οικονομικά θέματα αλλά και ζητήματα αισθητικής των παραγόμενων προϊόντων.

Στην ενημέρωση που παραμένει υπό τον απόλυτο έλεγχο της ιδιοκτησίας του Open και διοικείται από τον Γενικό Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης Χρήστο Παναγιωτόπουλο δεν αναμένεται καμία αξιοσημείωτη αλλαγή παρά μόνο διορθωτικές κινήσεις. Τα βασικά πρόσωπα στα δελτία ειδήσεων και στις ενημερωτικές εκπομπές θα παραμείνουν ως έχουν.

Επίγειο «Naftemporiki TV» από τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Ο γνωστός επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος πλέον της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης ετοιμάζεται για την επόμενο του βήμα στα εγχώρια Μέσα Ενημέρωσης. Εδώ και καιρό ήταν γνωστή η πρόθεση του επιχειρηματία να μεταφέρει το διαδικτυακό «Naftemporiki TV» (εκπέμπει και μέσα από συνδρομητικές πλατφόρμες) και στην επίγεια τηλεόραση μέσω συχνότητας Περιφερειακού σταθμού της Αττικής.

Το θέμα πλέον έχει προχωρήσει και σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με ιδιοκτήτη Περιφερειακού σταθμού της Αττικής όσον αφορά το τίμημα και πλέον θα περάσουν στη διαδικασία του λογιστικού ελέγχου. (Due Diligence).

Πάντως νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως ο νέος τηλεοπτικός σταθμός που θα προκύψει ενδεχομένως να έχει άλλο όνομα, ενώ δεν αποκλείεται μελλοντικά να γίνει και κίνηση για την 7η «ορφανή» άδεια Σταθμού Πανελλήνιας Εμβέλειας. Τον οποίο βέβαια δεν χωρά αυτή τη στιγμή η αγορά με τα ισχύοντα δεδομένα.

Δείτε επίσης:

H ελληνική λέξη για το σάντουιτς είναι σχεδόν γελοία

Τι είναι η λειτουργία dry στο κλιματιστικό - Το λάθος που κάνουμε το καλοκαίρι

Πόσους πυροσβέστες έχει η Ελλάδα - Τα αεροπλάνα και τα οχήματα που είναι «ετοιμοπόλεμα»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA