Μενού
Η Κατερίνα Καινούργιου
Κατερίνα Καινούργιου | (Glomex / Alpha TV)
  • Α-
  • Α+

Το τελευταίο διάστημα ακούγονται πολλά σχετικά με τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με την απουσία του αυτές τις ημέρες να ρίχνει λάδι στη φωτιά.

Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης (27/3) θέλησε να απαντήσει, αποκαλύπτοντας τι πραγματικά συμβαίνει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Με τα λόγια της η παρουσιάστρια της  «Super Κατερίνα» επιβεβαίωσε και όσα έχει γράψει από το πρωί της 27ης Μαρτίου το Τηλεκοντρόλ του Reader για «ψαλίδι» στις εμφανίσεις του στην εκπομπή.

«Θέλω να είμαι ειλικρινής απέναντί σας, επειδή είμαι πάντα ειλικρινής μαζί σας, και καμιά φορά την έχω πληρώσει αυτή την ειλικρίνεια, αλλά θέλω να τα λέμε όλα εδώ. Επειδή διαβάζω, ακούω, ρωτάτε κιόλας. Ο Ανδρέας δεν έχει αποχωρήσει από την εκπομπή, ούτε έχει φύγει από την εκπομπή, ούτε έχει τσακωθεί με κανέναν από εμάς, ούτε με τη διοίκηση, ούτε με το κανάλι, με κανέναν. Όλα είναι μια χαρά» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση, ο Ανδρέας να αξιοποιηθεί και σε άλλα δυο πρότζεκτ, τα οποία δεν ξέρω αν θα γίνουν στον Alpha, νομίζω όχι. Εδώ και καιρό ετοιμάζονται αυτά τα δυο πρότζεκτ, στα οποία είναι σημαντικός και δε θα αξιοποιηθεί μόνο μπροστά από τις κάμερες αλλά και σε ρόλο περιεχομένου. Θα τον βλέπετε εδώ κάποιες φορές την εβδομάδα ανάλογα τις δουλειές που έχει στην εταιρεία παραγωγής με τα άλλα δυο πρότζεκτ, τα οποία θα δείτε σύντομα στον τηλεοπτικό αέρα.

Δεν αποφάσισε ο ίδιος να φύγει από καμία εκπομπή, ούτε εμείς αποφασίσαμε να φύγει από εδώ ο Αντρέας. Θα είναι μαζί μας τις επόμενες ημέρες αλλά όπως καταλαβαίνετε, δε γίνεται να είναι κάθε μέρα εδώ, και μετά να είναι στην εταιρεία παραγωγής και να τρέχει άλλα δυο πρότζεκτ. Αυτή είναι η αλήθεια, θα τον δείτε τις επόμενες ημέρες, ρωτήστε και τον ίδιο και να μην ακούω σενάρια επιστημονικής φαντασίας» εξήγησε η Κατερίνα Καινούργιου.

Και κατέληξε λέγοντας, «Και πάντα ρε παιδιά, το κακό. Μπορεί να υπάρχει και κάτι όμορφο, να δείτε τον Ανδρέα σε κάτι διαφορετικό που να το θέλει και ο ίδιος περισσότερο. Γιατί ντε και καλά να γράψουμε κάτι αρνητικό; Παράλληλα θα το κάνει. Είναι μια απόφαση που έχει παρθεί εδώ και πολύ καιρό. Ο Ανδρέας έχει πολύ συγκεκριμένο ρόλο στην εκπομπή, είναι πολύ βοηθητικός, αλλά πόσα πράγματα να κάνει ο άνθρωπος ταυτόχρονα;».

Παρακολουθήστε το απόσπασμα με όσα ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA