«Κλείδωσαν» τα πρόσωπα αλλά και ο τίτλος της νέας εκπομπής του Θανάση Πάτρα που θα κάνει πρεμιέρα στο καθημερινό πρόγραμμα του Open στα τέλη Οκτώβρη. Η αρχική επιλογή τίτλου «Βρε καλώς τα, τα παιδιά» άλλαξε και ο νέος και όπως όλα δείχνουν οριστικός τίτλος είναι το «Ραντεβού με την Ψυχαγωγία». Η εκπομπή θα έχει σχετικά μικρή διάρκεια ξεκινώντας στις 14.15 ενώ θα ολοκληρώνεται στις 15.30.
Η Άννα Ζηρδέλη που εξ’ αρχής ήταν η επικρατέστερη όσον αφορά στη γυναικεία παρουσία στο νέο μεσημεριανό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Open οριστικοποίησε τη συμμετοχή της το μεσημέρι της Τρίτης μετά από συνάντηση που είχε με στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού της Παιανίας.
Διαβάστε ακόμα: Προβληματισμός στον ΣΚΑΪ και για τον Κώστα Τσουρό: Το σχέδιο για να ανέβει η τηλεθέαση
Ακολούθησε σύσκεψη με τη συμμετοχή του κεντρικού παρουσιαστή, του Γιώργου Κρικοριάν που εξ’ αρχής είχε κλείσει τη συμμετοχή του στην ομάδα, της Ναταλίας Ανδρικοπούλου που θα έχει την ενότητα του τηλεοπτικού ρεπορτάζ και του αρχισυντάκτη Κωνσταντίνου Φωλιά. Παρά τις φήμες για μικρή ενότητα ενημέρωσης η εκπομπή θα έχει καθαρά ψυχαγωγικό χαρακτήρα.
- Επίθεση Παπαδόπουλου σε Λέκκα για την οσμή στην Αττική: «Θρυμματίστηκε κάθε έννοια επιστημοσύνης»
- Γεωργιάδης για Τσίπρα: «Το rebranding του αιώνα - Ο άνθρωπος είναι Μακιαβέλι»
- Αν έχετε κάποιο από αυτά τα επίθετα, ίσως είστε απόγονοι γαλαζοαίματων: Η ευρωπαϊκή «βασιλική» λίστα
- «Κάποιες έχουν παντρευτεί πλούσιους άνδρες και δουλεύουν στις επιχειρήσεις τους» - Η σπόντα Λιάγκα για Σπυροπούλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.