Μενού
Maestro: Η Κλέλια Ανδριολάτου σε σκηνή της σειράς
Maestro: Η Κλέλια Ανδριολάτου σε σκηνή της σειράς | Mega
  • Α-
  • Α+

Η Κλέλια Ανδριολάτου βρέθηκε σήμερα Τετάρτη (19/6) στην «Ελένη» και μίλησε για τον ρόλο της στο Maestro, για το τι θα δούμε στην τρίτη σεζόν, αλλά και για το τέλος της σειράς του Mega.

«Χθες κάναμε το πάρτι που γίνεται όταν τελειώνει μια δουλειά, ήταν από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής μου. Ήμασταν όλη η ομάδα μαζί στο σπίτι του Χριστόφορου που μας κάλεσε και περάσαμε πολύ ωραία», ανέφερε αρχικά η νεαρή ηθοποιός.

Θέλοντας να εξηγήσει για ποιο λόγο η δεύτερη σεζόν έχει κερδίσει ακόμα περισσότερο τον κόσμο, η Κλέλια Ανδριολάτου είπε χαρακτηριστικά:

«Έπαιξε ρόλο ότι ο κόσμος μπόρεσε να το δει όλο μαζί, οπότε συνδέθηκε πιο γρήγορα με το υλικό. Στην πρώτη σεζόν συστηθήκαμε και στη δεύτερη αντιμετωπίζουμε όλα τα θέματα της πρώτης. Έχουμε ήδη συνδεθεί κι εμείς και το κοινό με τους χαρακτήρες».

Μιλώντας για τον ρόλο της «Κλέλιας» στον δεύτερο κύκλο του Maestro, σχολίασε:

«Η Κλέλια αποφασίζει να στηρίξει τον αδερφό της και πάει μαζί του στην Αθήνα όπου κάνει μια νέα αρχή και να κυνηγήσει το όνειρό της, τη μουσική. Ο Χριστόφορος αγγίζει ένα πάρα πολύ σημαντικό θέμα σε αυτή την σεζόν που έχει να κάνει με τη χειριστικότητα. Είναι πολύ λεπτές οι ισορροπίες. Ένας άνθρωπος μέσα σε μία σχέση μπορεί να μην το αντιλαμβάνεται, ενώ οι άλλοι το βλέπουν καθαρά.

Θεωρώ ότι η "Κλέλια" μένει σε αυτή τη σχέση, γιατί έχει πολύ μεγάλο κενό από τους γονείς της και δεν μπορεί να βρει την ασφάλεια στο οικογενειακό της περιβάλλον και προσπαθεί να βρει μια διέξοδο σε έναν άλλο άνθρωπο. Μένει σε αυτή την κατάσταση, γιατί είναι αδύναμη και δεν ξέρει πώς να φύγει από αυτή την κατάσταση».

Όσον αφορά το φινάλε του «Maestro» η Κλέλια Ανδριολάτου αποκάλυψε: «Το φινάλε δεν το έχουμε γυρίσει ακόμα, θα το γυρίσουμε τον Αύγουστο. Μένουν ακόμη δύο γυρίσματα. Κάποιοι πονεμένοι της σειράς θα βρουν τον δρόμο προς την ευτυχία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA