Μενού
  • Α-
  • Α+

Προ των πυλών εξελίξεων βρίσκεται η εγχώρια τηλεόραση. Τα νούμερα έχουν πλέον κατακερματιστεί σε όλες τις ζώνες και ήδη εξετάζονται οι πρώτες διορθωτικές κινήσεις για το δεύτερο μισό της σεζόν που ξεκινά μετά την Πρωτοχρονιά.

Το «ες αύριον τα σπουδαία» σίγουρα αναμένεται να γίνει πράξη από το φθινόπωρο του 2024 όπου ακόμη και οι ψυχραιμότεροι προβλέπουν τεκτονικές αλλαγές στα προγράμματα των σταθμών.

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν με βασικό γνώμονα την πολιτική που θα ακολουθηθεί εφ’ εξής όσον αφορά στη χρηματοδότηση της παραγωγής εγχώριας μυθοπλασίας από το ΕΚΟΜΕ.

Πάντως, θεωρείται σχεδόν απίθανο οι έξι τηλεοπτικοί σταθμοί Εθνικής Εμβέλειας να επενδύσουν και πάλι κατά κόρον στην παραγωγή νέων Ελληνικών σειρών. Ο «Έρωτας φυγάς» θα είναι η πρώτη σειρά που θα ολοκληρωθεί τη φετινή σεζόν στη συχνότητα του Open.

Στα τέλη Φεβρουαρίου του 2024 στα 110 επεισόδια. Η αρχική προέγκριση του δεύτερου κύκλου της σειράς ήταν για 100 επεισόδια. Στη συνάντηση που έγινε μεταξύ της εταιρίας παραγωγής «Αργοναύτες» και των ιθυνόντων του Open αποφασίστηκε η δραματική σειρά εποχής να ολοκληρωθεί στα 110 επεισόδια.

Τώρα όσον αφορά στην ύπαρξη ενός ακόμη κύκλου όλα είναι ανοιχτά δεδομένου του ότι όταν το προηγούμενο καλοκαίρι είχε τεθεί και πάλι θέμα διακοπής της δραματικής σειράς από το Open τότε ενδιαφέρον για τη συνέχεια του σίριαλ είχαν δείξει άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί.

Τώρα το σενάριο αυτό διακινείται εκ νέου με το δυσμενές όμως δεδομένο (άρα αποτρεπτικό για να διεκδικήσουν τη σειρά άλλη σταθμοί) πως ήδη το πρωταγωνιστικό δίδυμο Σταύρος Ζαλμάς και Πέμυ Ζούνη έχουν διαμηνύσει στην παραγωγή πως δεν σκοπεύουν να συνεχίσουν στον «Έρωτα φυγά» για έναν ακόμη κύκλο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA