Μενού
master-chef-2024
Master Chef 2024 | Instagram
  • Α-
  • Α+

Το τηλεοπτικό φαινόμενο MasterChef θα κάνει και το 2024 πρεμιέρα νωρίς - νωρίς, τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στο Star, στις 21:00, και αναμένεται να καθηλώσει το ελληνικό κοινό με τις ιδιάζουσες προσωπικότητες των τριών κριτών και τις ολοένα και πιο περίπλοκες και απαιτητικές μαγειρικές συνθέσεις.

Σύμφωνα με το Star, φέτος στο MasterChef τα έπαθλα είναι μεγαλύτερα και είναι και για πολλούς, με 70.000 ευρώ για τον μεγάλο νικητή & εξοπλισμό επαγγελματικής κουζίνας αξίας 30.000 ευρώ.

Μάλιστα, για πρώτη φορά στον διαγωνισμό, «μεγάλος νικητής» θα είναι και όποιος έρθει δεύτερος, ο οποίος θα λάβει 30.000 ευρώ.

Εναντίον Καίσαρα

Στο νέο ατμοσφαιρικό τρέιλερ του διαγωνισμού μαγειρικής, οι κριτές και παρουσιαστές Πάνος ΙωαννίδηςΣωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήρθαν ενώπιον του Καίσαρα στην Αρχαία Ρώμη, ως οι νέοι του δοκιμαστές.

Αντί όμως να ανιχνεύσουν δηλητήρια όπως το κώνειο ή η μπελαντόνα, οι τρεις σεφ αρχίζουν να «ψειρίζουν» τις δημιουργίες του μάγειρα.

Όταν τελικά ο σεφ Κοντιζάς ανιχνεύει με το δεινό του μάτι ένα ψαροκόκαλο στο τελευταίο πιάτο, ο Καίσαρ εξοργισμένος τους στέλνει στα λιοντάρια, αλλά αλλάζει τελικά γνώμη, διακτινίζοντάς τους στο φετινό στούντιο του MasterChef, όπου επίσης έχουν να περάσουν πολλά...

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA