Μενού
Η Γεωργία στο MasterChef 2024
Η Γεωργία στο MasterChef 2024 | (Youtube MasterChef Greece)
  • Α-
  • Α+

H Γεωργία Μπετχαβά, ο Χρήστος Γανίτης και ο Σταμάτης Σταυρόπουλος, ήταν οι τρεις παίκτες που κλήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (1/3) να υπερασπιστούν τη θέση τους στον διαγωνισμό και στην κουζίνα του MasterChef 2024.

Ο Χρήστος κατάφερε να κερδίσει τη δεύτερη ευκαιρία και παρέμεινε στον δαιγωνισμό, ενώ η Γεωργία και ο Σταμάτης έπρεπε να αντιγράψουν ένα πιάτο υψηλών απαιτήσεων που έφερε την υπογραφή του Culinary Consultant του ριάλιτι μαγειρικής, Νίκου Θωμά.

Αμέσως μετά το τέλος της μαγειρικής δοκιμασίας, οι τρεις κριτές και ο Νίκος Θωμάς αξιολόγησαν τα πιάτα με την Γεωργία να συγκεντρώνει τους λιγότερους πόντους αποχωρώντας από το MasterChef

«Δεν είμαι ψεύτρα, η Χριστίνα και η Ζωή δεν θα μου λείψουν και η Βιβή δεν θα μου λείψει. Όχι, δεν θα μου λείψουν. Τι να πω, ψέματα ότι θα μου λείψουν; Να πάω να τους αγκαλιάσω να τους φιλήσω; Ακόμα θυμάμαι που διάβαζα με το φαναράκι στο κρεβάτι μου για να μην ξυπνήσω τι ζωή. Ε σαν τι άλλο να κάνω δηλαδή;»  είπε η Γεωργία κατά την αποχώρησή της. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA