Οι δύο ομάδες του MasterChef χωρίστηκαν σε αντίπαλα ζευγάρια στο επεισόδιο της Δευτέρας (5/2) με σκοπό να κερδίσουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούσαν. Όταν έφτασε η στιγμή της Βιβής να φέρει το πιάτο της μπροστά στους κριτές, διεκδικώντας τον πόντο για την ομάδα της απέναντι στον Μπάμπη, εξέφρασε το παράπονό της πως κάποιος από τη γκρι μπριγάδα τη θεωρεί «εύκολο πόντο».
Αρχικά η Βιβή δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα ονόματα και τον λόγο πήρε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος ζήτησε από τον Λευτέρη, τον αρχηγό της γκρι μπριγάδας, να απολογηθεί για αυτό το σχόλιο, εκείνος τη διέψευσε, ενώ ο Κώστας από την πλευρά του έκανε λόγο για «δάφνες της Πυθίας». Η στάση των δύο παικτών εκνεύρισε τη Βιβή, η οποία τελικά έχασε τον πόντο.
Όταν γύρισε στο πόστο της, η 27χρονη διαγωνιζόμενη του MasterChef άκουσε τον συμπαίκτη της να της λέει «μπράβο» γελώντας ειρωνικά, κίνηση που την ενόχλησε.
«Γιατί είναι κότες στους κριτές; Μπροστά μας είναι εριστικοί και στους κριτές είναι χ...ς; Ο Κωστάκης, ας πούμε. Μου είπε "μπράβο Βιβή" και γέλαγε. Άμα του πετάξω το πιάτο στα δόντια και του τα κάνω ίσια…» είπε η 27χρονη παίκτρια του MasterChef.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.