Μενού
Ο Άκης Παυλόπουλος στην τελευταία εκπομπή της σεζόν
Ο Άκης Παυλόπουλος στην τελευταία εκπομπή της σεζόν | Glomex
  • Α-
  • Α+

Αποχαιρετώντας την τηλεοπτική σεζόν, ο Άκης Παυλόπουλος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του για τις επερχόμενες διακοπές του, λέγοντας πως ακολουθούν...μεγάλες κραιπάλες

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, βρέθηκε σήμερα στο στούντιο για την τελευταία εκπομπή του καλοκαιριού, και δεν έβλεπε μάλλον την ώρα να φύγει, έχοντας φέρει και το σακίδιό του.

«Ήρθε η ώρα να κατεβάσουμε και εμείς τα μολύβια», είπε ενώ ο συνάδελφός του έφερε το backpack.

Άκης Παυλόπουλος: «Μεζεδάκια, μπυρίτσες και ξενύχτι»

Έτοιμος για επικές διακοπές, ο παρουσιαστής είπε στον αέρα «Πάμε να κάνουμε όσα απαγορεύει ο γιατρός. Μεζεδάκια, μπυρίτσες, ξενύχτι και σεξ».

Ο συνάδελφός του από του «Δεκατιανούς» βέβαια προσπάθησε να «φρενάρει» λίγο τον μεσόκοπο φίλο του, για το καλό του φυσικά, λέγοντας «Κάνε ό,τι σε φωτίσει ο θεός, πάντα με προσοχή. Με ρέγουλα Άκη».

Ο ίδιος βέβαια δεν φαίνεται να πήρε στα σοβαρά τη συμβουλή, ήδη έπλεε σε...πελάγη ευτυχίας.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...