Μενού
Η Ναταλία Γερμανού καλεσμένη στην εκπομπή «Night Out»
Η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή «Night Out» | (Glomex/Mega)
  • Α-
  • Α+

Η Ναταλία Γερμανού είναι καλεσμένη στο «Night Out» στο MEGA το βράδυ της Τρίτης (5/12) και σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η παρουσιάστρια μιλά για την πολυετή της πορεία στην τηλεόραση, τις προσωπικές της σχέσεις που απασχόλησαν συχνά τα ΜΜΕ, αλλά και το βαρύ όνομα του πατέρα της, Φρέντυ Γερμανού, που κουβαλούσε για χρόνια στους ώμους της.

Η παρουσιάστρια δηλώνει πως δεν ήθελε ποτέ γύρω τις κόλακες. «Απέφυγα από την πρώτη ημέρα που μπήκα στην τηλεόραση το '92 μέχρι τώρα, απέφυγα όπως ο διάολος το λιβάνι να περιστοιχίζομαι από αυλικούς. Δεν το θέλω αυτό το πράγμα. Θέλω γύρω μου ανθρώπους που θα μου λένε, "εδώ ήσουν φάουλ", "αυτό ήταν λάθος".

Θέλω ανθρώπους που ακριβώς επειδή με αγαπάνε μου επισημαίνουν τα λάθη μου» είπε. Όπως σημείωσε άλλωστε, ήταν πολύ εύκολο να αναγνωρίσει ποιοι είχαν αυτή την πρόθεση: «Φαίνεται αμέσως πότε κάποιος σε πλησιάζει με διάθεση να σου πει "είσαι φανταστική, πόσο ωραία τα λες". Μακριά από εμένα αυτά, υπάρχουν εκατομμύρια άλλοι στον χώρο που τους αποζητάνε σαν ζεστά κρουασάν. Τρέξτε σε αυτούς».

Παρακολουθήστε το απόσπασμα με τις δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA