Μενού
erotas-fygas-open
Έρωτας Φυγάς | OPEN
  • Α-
  • Α+

Λευκός καπνός για τον «Έρωτα Φυγά»; Πιθανόν ναι. Νέα δεδομένα έχουν πέσει πάνω στο τραπέζι όσον αφορά στη συνέχεια της καθημερινής δραματικής σειράς εποχής που τελειώνει από το Open στο 110ο επεισόδιο το αργότερο στις αρχές της Άνοιξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader έχουν γίνει προχωρημένες επαφές για τη συνέχεια της σειράς με τρίτο κύκλο από την εταιρεία παραγωγής «Αργοναύτες» και γι’ αυτό ο έμπειρος παραγωγός Πάνος Παπαχατζής ζήτησε από βασικούς πρωταγωνιστές του καστ υπομονή λίγων εβδομάδων προκειμένου να μην δεσμευτούν σε άλλη τηλεοπτική παραγωγή.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές ραντεβού έχουν γίνει τόσο με το Mega όσο και με τον ΑΝΤ1 που πλέον είναι οι βασικοί διεκδικητές για τον τρίτο κύκλο της σειράς.

Πότε όμως θα βγει αυτός στον αέρα; Πιθανότατα τον Απρίλιο χωρίς να αποκλείεται και έναρξη τον επόμενο Σεπτέμβρη. Μάλιστα εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο ο τρίτος κύκλος της σειράς να είναι εξ’ ολοκλήρου βασισμένος σε ελληνικό σενάριο και να μην ακολουθήσει τα χνάρια της επιτυχημένης τούρκικης ορίτζιναλ σειράς «Κάποτε στη Τσουκούροβα» αλλά να έχει πρωτότυπη γραφή.

Την ίδια στιγμή εξετάζεται και το ενδεχόμενο να πουληθεί ολόκληρος ο δεύτερος κύκλος σε κάποιον από τους ενδιαφερόμενους σταθμούς ώστε να υπάρχει το δικαίωμα της επανάληψης σ’ αυτό όμως θα πρέπει να συναινέσει και  η Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε ιδιοκτήτρια εταιρεία του Open. Πιθανόν να συμβεί εάν το κανάλι στο οποίο θα καταλήξει η συνέχεια της σειράς αναλάβει και το χρέος του Open προς του «Αργοναύτες» που σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες υπερβαίνει τις 500.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως το Mega πέρσι το καλοκαίρι είχε δείξει και πάλι ενδιαφέρον για την απόκτηση του δεύτερου κύκλου της σειράς ενώ -και αυτό έχει τη σημασία του- η συγκεκριμένη δραματική σειρά ήταν επιλογή της Χρύσας Μασούρου τέως διευθύντριας προγράμματος του Open, νυν διευθύντριας στρατηγικού προγραμματισμού του ΑΝΤ1.

«Γιοκ» στο «The Voice» χωρίς ριζικές αλλαγές

Αρνητικός φαίνεται πως είναι ο ΣΚΑΪ σε πρώτη φάση στην επιστροφή του «The Voice» από τη νέα σεζόν στο βραδινό του πρόγραμμα. Τραγική ειρωνεία αν σκεφτεί κανείς πως για να αποκτήσει το κανάλι του Φαλήρου τα δικαιώματα του talent show στο όχι και τόσο μακρινό 2016 υποχρεώθηκε από τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι να αγοράσει και τα δικαιώματα του «Survivor» το οποίο τότε στην Ελλάδα θεωρούταν ένα «τελειωμένο» τηλεοπτικό προϊόν.

Ήταν τόσα πολλά στην πορεία τα μουσικά talent show και ριάλιτι που ο τελευταίος κύκλος του «The Voice» στον ΣΚΑΪ σημείωσε μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης. Στο κανάλι θεωρούν πως δεν υπάρχουν στην παρούσα φάση δυνατότητες επαναπροσέγγισης του τηλεοπτικού κοινού μέσω αυτού του είδους των τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Εάν και εφόσον ωστόσο το «The Voice» επιστρέψει στη συχνότητα του καναλιού του Φαλήρου θα είναι με σαρωτικές αλλαγές τόσο στην παρουσίαση όσο και στην ομάδα των τεσσάρων coaches. Έχει ήδη διαμηνυθεί στον Τούρκο παραγωγό πως το «The Voice» θα έχει και πάλι ενδιαφέρον μόνο με μια καινούργια ομάδα κριτών.

Με τραγουδιστές μάλιστα πρώτης γραμμής που αρνούνται πεισματικά μέχρι σήμερα να εμφανιστούν στη μικρή οθόνη σε έναν τέτοιο ρόλο. Και είναι πολλοί: Νατάσα Θεοδωρίδου, Νίκος Βέρτης, Νίκος Οικονομόπουλος, Πάολα και βέβαια η συντριπτική πλειοψηφία των έντεχνων καλλιτεχνών.

Σε κάθε περίπτωση «The Voice» δεν πρόκειται να βγει στη μικρή οθόνη πριν το φθινόπωρο του 2024 με περισσότερες πιθανότητες εάν τελικά το πρόγραμμα πάρει «πράσινο φως» να είναι έναν ακριβώς χρόνο μετά από τον Γενάρη του 2025. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA