Μενού
Σκηνή από τη σειρά «Ο Γιατρός» στον Alpha
Σκηνή από τη σειρά «Ο Γιατρός» | Alpha
  • Α-
  • Α+

Καθηλωτικές ήταν οι εξελίξεις στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Ο Γιατρός», με τον Κωσταντίνο Μαρκουλάκη. Η Άννα και ο Ανδρέας ψάχνουν την κρυφη ζωή της κόρης τους, αφού η Κέλλυ έρχεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο Γιατρός έρχεται αντιμέτωπος με αποκαλύψεις και λάθη του παρελθόντος, μαθαίνοντας για την απόσταση που είχε δημιουργήσει μαζί με την κόρη του μετά τον θάνατο του γιου του. Αλλά και για τα δικά της μυστικά που την έφεραν μέχρι το νοσοκομείο.

Ο Ανδρέας έκανε προσπάθεια να πλησιάσει την κόρη του, συγκινώντας το τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο η μεγάλη αποκάλυψη που έγινε στο τέλος του επεισοδίου, έκανε τους πάντες να λυγίσουν. Η Κέλλυ αποκάλυψε ότι έφερε ευθύνη για τον θάνατο του αδελφού της, καθώς είχε αποκρύψει πως ο μικρός είχε πιει κατά λάθος υγρό από ηλεκτρονικό τσιγάρο και έτσι επιδεινώθηκε η κατάστασή του με την καρδιά του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Γιατρός: Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Ο Γιατρός», που θα προβληθεί απόψε, Τρίτη 24 Οκτωβρίου στις 22:40 στον Alpha, οΟ Ανδρέας προσπαθώντας να πείσει την Κέλλυ να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία την καλεί σε δείπνο μαζί με την Άννα, έχοντας όμως ως απώτερο στόχο να πείσει και τις δύο να κάνουν οικογενειακή ψυχοθεραπεία για να έρθουν πιο κοντά.

Ο Δημήτρης βλέποντας ότι η Δανάη συνεχίζει να τον αποφεύγει, συνεργάζεται με την Εύα για τη θεραπεία μιας γυναίκας αστροναύτη, η οποία παθαίνει κρίσεις πανικού και θέλει να το κρύψει από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος.

Η Σοφία έρχεται σε σύγκρουση με τον Μιχάλη που της λέει πως ίσως πρέπει να σταματήσει να προσπαθεί με τον Αντρέα και να προχωρήσει παρακάτω, καθώς όλη αυτή η κατάσταση επηρεάζει τη δουλειά της.

Τέλος, η εισαγωγή ενός ασθενή αναστατώνει τον Λεωνίδα καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο από το παρελθόν του που είχε βασανίσει και τον ίδιο και την οικογένειά του όταν προσπαθούσαν να φτάσουν στην Ελλάδα από την Αφρική. Ο Λεωνίδας, θέλοντας να αποδώσει Δικαιοσύνη, αποφασίζει να πατήσει τον όρκο που έδωσε στον Ιπποκράτη και να τον αφήσει να πεθάνει, πράγμα που όμως δεν τον αφήνει να κάνει ο Ανδρέας.

  • στον ρόλο του Νουρεντίν ο Βασίλης Κουκαλάνης
  • στον ρόλο του Χασάν ο Χρήστος Καραβέβας
  • στον ρόλο της Στεφανίας η Ιζαμπέλα Μπαλτσαβιά
  • στον ρόλο του Φαρούκ ο Μοχάμεντ Μπελχέντι.

Ο Γιατρός: Δευτέρα και Τρίτη στις 22:40 στον Alpha.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA