Μενού
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στη Φάρμα
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στη Φάρμα | STAR
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που η «πόρτα» της καθημερινής ψυχαγωγίας και συγκεκριμένα των ζωντανών εκπομπών παραμένει ορθάνοιχτη για αποχωρήσεις, αφίξεις, στάσεις και αλλαγές προορισμών, αυτή του «prime time» έχει σχεδόν κλείσει με τα κανάλια να έχουν αποφασίσει τις παραγωγές τους και πλέον να τις δρομολογούν. 

Η άκρατη ονοματολογία όλων των προηγούμενων ημερών όσον αφορά στη «Φάρμα» του STAR έλαβε τέλος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κύβος ερρίφθη και στη θέση του παρουσιαστή του αγροτικού ριάλιτι παραμένει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος που άλλωστε - και ανεξαρτήτως από τα ποσοστά τηλεθέασης του προγράμματος -  άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις ως οικοδεσπότης του αγροκτήματος του προηγούμενου κύκλου του πρότζεκτ.

 Τα κάστινγκ για την ανεύρεση των παικτών της νέας «Φάρμας» συνεχίζονται χωρίς να αποκλείεται αυτή τη φορά να εισβάλουν και κάποιοι celebrities πρακτική που είχε ακολουθήσει τις προηγούμενες σεζόν στη δική του «Φάρμα» ο ΑΝΤ1. 

Ωστόσο, και να συμβεί αυτό (δεν έχει ακόμη αποφασιστεί οριστικά) το ριάλιτι δεν θα επικεντρωθεί εκεί αλλά στις δοκιμασίες που θα δυσκολέψουν από τη νέα σεζόν. Στόχος είναι η έναρξη των γυρισμάτων στην ορεινή Αρκαδία  να ξεκινήσουν γύρω στις 15 Μαΐου. 

Αυτό που δεν συνέβη πέρσι θα συμβεί φέτος: Οι δύο τηλεοπτικοί συνοδοιπόροι του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στο «Master Chef» Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς θα «εισβάλουν» στο αγρόκτημα και θα ορίσουν στους παίκτες μια δοκιμασία που θα έχει να κάνει με τις μαγειρικές τους ικανότητες. 

Η «Φάρμα» θα είναι το βασικό πρόγραμμα του STAR τη νέα σεζόν στη βραδινή ζώνη του σταθμού καθώς μέχρι στιγμής στο πλάνο των ιθυνόντων του καναλιού της Κηφισιάς δεν περιλαμβάνεται η παραγωγή κάποιου άλλου ριάλιτι τουλάχιστον για το πρώτο μισό της νέας σεζόν.

H Έλενα Παπαρίζου στην… Eurovision 

elena-paparizou
Ελενα Παπαρίζου | NDP

 

H Έλενα Παπαρίζου όλα δείχνουν πως δεν θα είναι στο «The Voice» τη νέα τηλεοπτική σεζόν ωστόσο επιστρέφει στην Eurovision με έναν διαφορετικό ρόλο. 

Τo προηγούμενο χρονικό διάστημα η ΕΡΤ επεξεργαζόταν το σενάριο μιας ειδικής εκπομπής για τα 50 χρόνια παρουσίας της χώρας μας στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. Ήταν το 1974 όταν για πρώτη φορά η Ελλάδα πήρε μέρος στο διαγωνισμό της Eurovision στο Μπράϊτον της Αγγλίας με το τραγούδι «Λίγο Κρασί, λίγο θάλασσα και τ’ αγόρι μου» που ερμήνευσε η Μαρινέλλα. 

Λόγω μπάτζετ το στήσιμο της ειδικής εκπομπής δεν προχώρησε. Ωστόσο, η Έλενα Παπαρίζου το βράδυ του τελικού του διαγωνισμού στο Μάλμε της Σουηδίας το Σάββατο 11 Μαΐου θα είναι αυτή που θα ανακοινώσει που δίνει η Ελλάδα τους 12 βαθμούς. 

Η επιλογή της έγινε με ξεκάθαρο κριτήριο, αυτό του ότι είναι η μοναδική Ελληνίδα καλλιτέχνιδα που χάρισε στην Ελλάδα την πρωτιά στον πανευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA